anticonceptionale - mai multe detalii
Cunoasteti vreun site, care ofera informatii mai detaliate despre majoritatea anticonceptionalelor?
2 comentarii
Buna ziua,
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
buna ziua! Am inteles ca a aparut pe piata un nou anticoncaptional, mult mai eficient, in sensul in care toate durerile sunt mai putin intense, mai ales cea de cap.As vrea sa stiu numele acestuia si mai ales unele pareri.Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0informatii despre anticonceptionale
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 8efectul anticonceptionalelor?
- 3calmant forte contra anticoceptionale
- 3Pastila in plus
- 3Probleme la anticonceptionale: Milligest
- 4Ma puteti lamuri si pe mine?
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 3sucul de portocale vs AC
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 1anticonceptionale si pauza
- 4Diane 35 nu se mai gaseste in farmacie.. ce as putea lua?
- 2Probleme Anticonceptionale Mercilon
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 5Boli favorizate de pilula
- 0Consum de cafea
- 0Anticonceptionale
- 5Pot fi în siguranță?
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: