anticonceptionale - mai multe detalii
Cunoasteti vreun site, care ofera informatii mai detaliate despre majoritatea anticonceptionalelor?
2 comentarii
Buna ziua,
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
as dori sa am un raspuns la ceea ce priveste administrarea de anticonceptionale.Eu am luat Laurina pt cativa ani, de 2 saptamani nu mai iau in ideea de a mi purifica organismul pt a ramane insarcinata.Ultima menstruatie a fot acum 2 saptamani, iar ultima pastila inainte de menstruatie.Problema e ca acum sngerez un pic, maron.cum e menstruatia la inceput.E normal?Ce simptome trebuie sa am dupa NEadministrarea de anticonceptionele??? Multumesc.
buna ziua! Am inteles ca a aparut pe piata un nou anticoncaptional, mult mai eficient, in sensul in care toate durerile sunt mai putin intense, mai ales cea de cap.As vrea sa stiu numele acestuia si mai ales unele pareri.Va multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Prima data... cum se iau anticonceptionale?
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 2Anticonceptionalele ingrasa?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 3calmant forte contra anticoceptionale
- 3Anticonceptionale
- 1logest si anestezia stomatologica
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 3analize pentru anticonceptionale
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 0anticonceptionale
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 2anticonceptionale si voma
- 2Probleme Anticonceptionale Mercilon
- 1Pastila uitata
- 0Anticonceptionale - efecte asupra hormonilor
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
- 3Anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: