anticonceptionalele karissa
Buna ziua. As vrea va rog sa ma ajutati cu un sfat. Vreau sa iau anticonceptionale karissa ( precizez ca nu am mai luat inainte niciun alt fel de anticonceptionale).sunt in a 4a zi de menstruatie si as vrea sa stiu daca pot sa incep sa iau de astazi prima pastiluta. Isi vor face efectul?
3 comentarii
@ elcinne
Anticonceptionalele, steriletul, pilula de a doua zi sunt mijloace abortive = care produc avortul precoce prin faptul ca
impiedica nidarea ovulului fertilizat.
Avortul constituie un pacat extraordinar de grav indiferent de momentul in care se produce si cu grave repercusiuni asupra vietii ambelor persoane parinti ai copilului.
La un moment dat folosind anticonceptionalele si mijloacele utilizate mai sus se ajunge ca numarul avorturilor care se produc din cauza lor sa depaseasca numarul avorturilor pe care femeia le-ar fi facut fara sa utilizeze nici un mijloc contraceptiv.
Asemenea unei surori mai mari, te rog ca pe o sora mai mica sa vezi urmatoarele filme care pot fi extrem de importante pentru viata ta de acum inainte.
Maica Siluana-Eros si Agape martie 2004 (Sexualitate si Iubire)
-*
Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*
(*modificat de admin)
Anticonceptionalele, steriletul, pilula de a doua zi sunt mijloace abortive = care produc avortul precoce prin faptul ca
impiedica nidarea ovulului fertilizat.
Avortul constituie un pacat extraordinar de grav indiferent de momentul in care se produce si cu grave repercusiuni asupra vietii ambelor persoane parinti ai copilului.
La un moment dat folosind anticonceptionalele si mijloacele utilizate mai sus se ajunge ca numarul avorturilor care se produc din cauza lor sa depaseasca numarul avorturilor pe care femeia le-ar fi facut fara sa utilizeze nici un mijloc contraceptiv.
Asemenea unei surori mai mari, te rog ca pe o sora mai mica sa vezi urmatoarele filme care pot fi extrem de importante pentru viata ta de acum inainte.
Maica Siluana-Eros si Agape martie 2004 (Sexualitate si Iubire)
-*
Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*
(*modificat de admin)
buna ziua. am luat pentru prima data anticonceptionale karissa si dupa ce am luat cele 21 de zile a urmat pauza de 7 zile timp in care a fost nevoie de un tratament cu antibiotic si am renuntat la AC.au trecut 6 zile de cand trebuia sa incep urmatorul blister de AC.sa le iau de acum sau sa astept sa vina urmatoarea menstruatie? va rog sa.mi raspundeti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 12karissa - nu am luat-o din prima zi de menstruatie
- 5intarzierea luarii pastilelor
- 2anticonceptionale karissa si tratament pt helicobacter pyloris
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 6Anticonceptionale cu aceeasi compozitie ca si Karissa
- 4as vrea sa imi raspunda un medic va rog frumos
- 3anticonceptionale karissa... pauza
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 5karissa pot sa le iau din a 3 zi de menstruatie?
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 6Iau anticonceptionale de 3 luni si intr-o luna am luat antibotice
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 0anticonceptionalele karissa
- 2am uitat pilula karissa
- 1menstruatie in administrare karissa rog raspuns domnule doctor.
Mai multe informații despre: karissa