anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
Buna ziua ! De o luna iau anticonceptionalele Yasmin la recomandarea medicului ginecolog, mi-a prescris trei tipuri din care a spus sa imi aleg care este mai accesibil ptr mine. Problema este ca am terminat ultima pastiluta ieri si as dori sa schimb aceste anticonceptionale deoarece 20 de ore din 24 am greturi foarte mari si ma dor picioarele foarte rau... Pot face schimbarea fara probleme, dupa cele 7 zile de pauza?
Buna ziua, am un chist pe ovarul drept si am niste dureri imense, ginecologul meu mi-a recomandat pentru "dizolvarea" acestui chist anticonceptionalele yasmin, mi-a zis sa incep din prima zi a menstruatiei, vroiam sa stiu daca le pot lua mai repede deoarece nu mai rezist durerilor...vroiam parerea dumneavoastra va rog ajutati-ma cu un sfat, multumesc !
Buna ziua..I-au anticonceptionale Yasmine pentru cosuri de 3 zile e posibil sa raman insarcinata daca am avut contact sexual?e prima data cand iau anticonceptionale
Buna seara!
Am 22 de ani si ieri am inceput sa iau Yasmin contraceptive, la indicatia medicului ginecolog. As vrea sa imi spuneti si mie, la cat timp de la inceperea administrarii contraceptivelor pot avea contact sexual neprotejat? Asta este a doua zi in care le iau. Multumesc anticipat!
Seara buna!
Am 22 de ani si ieri am inceput sa iau Yasmin contraceptive, la indicatia medicului ginecolog. As vrea sa imi spuneti si mie, la cat timp de la inceperea administrarii contraceptivelor pot avea contact sexual neprotejat? Asta este a doua zi in care le iau. Multumesc anticipat!
Seara buna!
Buna seara! Pot incepe tratamentul cu Roaccutane pentru tratarea acneei la recomandarea medicului dermatolog daca nu mi-am facut inca analizele care trebuiau ? Pot incepe tratamentul fara sa folosesc anticonceptionalele de la Yasmin ?? Vreau sa folosesc acest tratament fara sa fiu nevoita sa folosesc anticonceptionale
Buna ziua! Am o intrebare: am fost la medicul endocrinolog si mi-a recomandat Diane 35 pentru o acnee insotita de pilozitate excesiva, insa am citit o multime de lucruri neplacute despre acest medicament. Exista oare si alt anticonceptional care sa aiba spectrul si asupra acneei si a hirsutismului? Multumesc!
buna ziua am si eu o intrebare.iau yasmin de vreo 6 luni si vreau sa raman insarcinata cat timp trebuie sa fac pauza si sa ma feresc sa nu afecteze sarcina.multumesc
Buna ziua. La recomandarea medicului am inceput sa beau Yasmin pentru a scapa de chisturi si a avea o menstruatie normal a (este dereglata :) ) dar desi am doua luni de cand le folosesc am dureri de sani mari. Este normal ? Multumesc
Buna.. Am 3 intrebari: am stat in strainatate si am luat anticonceptionale Binovum.. Pot trece la Yasmin fara zilele de pauza? Yasmin poate ingrasa? Pot lua amoxacilina fara sa scade efectul Yasmin? Multumesc!
buna ziua, am 25 de ani, planificam cu sotul sa avem copii, am primit diagnosticul ovarelor polichistice, mi sa recomandat sa iau yasmin! Intrebarea mea e urmatoarea: voi putea ramine vreodata insarcinata????
Buna ziua iau anticonceptionale de yasmine de 5 ani la fiecare 6 luni am facut pauza numai ca anu trecut in noiembrie le-am luat normal in decembrie am facut pauza iar de o lună în ianuarie iar am luat pastilele ultima menstruatie am avut-o pe 28 ianuarie pana pe data de 02.02.2018 la două zile după ciclu menstrual am avut contact ne-am protejat dar ni sa rupt prezervativul ce sanse sunt sa fii ramas insarcinata?Am luat 9 zile dufaston dar nu mi-a venit.am dureri foarte mari de ovare va multumesc anticipat si astept un raspuns
Am si eu o nelămurire, am inceput sa iau anticonceptionalele yasmine de 5 zile si nu stiu cam cat ar trebui să aștept ca sa fiu protejată, sau pot face oricand?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 2pot sa reiau contraceptive?
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 4POSTINOR si intarzierea menstratiei
- 8este o posibila sarcina ?
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 0Intarziere menstruatie cu dureri de sani si dureri menstruale
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
- 2Menstruatie intarziata. Ajutor !
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 010 zile întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: