Logest + tratamentul cu antibiotic

Daca iau anticonceptionale logest si mi se prescrie antibiotic, cele doua interferează?..stiu ca e tocmai ok..
1 comentarii

Bună ziua,
anumite antibiotice pot afecta eficacitatea anticoncepționalelor orale, cum ar fi Logest. Acest lucru se datorează faptului că unele antibiotice pot interfera cu absorbția medicamentului din organism. În plus, unele antibiotice pot afecta nivelurile hormonale și pot scădea eficacitatea contraceptivelor orale.
Este important să informați medicul prescriptor de anticoncepționale înainte de a începe un tratament cu antibiotice, astfel încât acesta să poată lua în considerare potențialele interacțiuni și să vă recomande o altă formă de contracepție temporară, cum ar fi prezervativele, în timpul tratamentului cu antibiotic. De asemenea, trebuie să urmați instrucțiunile privind utilizarea anticoncepționalelor orale și să luați antibioticele așa cum v-a fost prescris.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
anumite antibiotice pot afecta eficacitatea anticoncepționalelor orale, cum ar fi Logest. Acest lucru se datorează faptului că unele antibiotice pot interfera cu absorbția medicamentului din organism. În plus, unele antibiotice pot afecta nivelurile hormonale și pot scădea eficacitatea contraceptivelor orale.
Este important să informați medicul prescriptor de anticoncepționale înainte de a începe un tratament cu antibiotice, astfel încât acesta să poată lua în considerare potențialele interacțiuni și să vă recomande o altă formă de contracepție temporară, cum ar fi prezervativele, în timpul tratamentului cu antibiotic. De asemenea, trebuie să urmați instrucțiunile privind utilizarea anticoncepționalelor orale și să luați antibioticele așa cum v-a fost prescris.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1efecte in cazul interactiunii cu antibioticele
- 2moldaminul scade efectul anticonceptionalelor?
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 3urgent.antibiotice si marvelon 28
- 4anticonceptionale si antibiotice
- 5yasmin versus oxacilina.. Cat timp trebuie sa folosesc alta protectie?
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 2antibioticele si anticonceptionalele
- 4Efectul antibioticelor cu anticonceptionalele Karissa
- 1Ibuprofenul interactioneaza cu anticonceptionalele?
- 19Yasmin si Cefalexina
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 0Nolicin si anticonceptionale Mercilon
- 0Nuvaring vs antibiotice
- 1Menstruatie peste marvelon 21
- 0Astept un raspuns concret!
- 1Anticonceptionale si extractie molar de minte
- 0Belara si Ospen
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele