Anticonceptionalele si antibioticele
As dori sa stiu daca antibioticele diminueaza efectele anticonceptionalelor... mai exact daca in cazul unui tratament cu laurina se administreaza ofloxacina, cu toate ca in prospectul anticonceptionalelor mentionate nu este pomenit acest tip de antibiotic, este diminuat sau chiar redus efectul de contraceptie al pilulelor? cat timp este nevoie de protectie contraceptiva suplimentara, in timpul administrarii anticonceptionalelor si 7 zile dupa, sau toata luna (pana la terminarea foliei)?
Multumesc.
Multumesc.
4 comentarii
UNELE antibiotice scad efectul contraceptiv. Ofloxacina nu face parte din aceasta categorie.
Buna!
Va rog sa imi spuneti daca antibioticele AZITROMICINA reduc efectul contraceptivelor? Mentionez ca iau Milligest, iar azitromicina imi este recomandata in felul urmator: cate una pe zi timp de 3 zile, iar apoi pauza o saptamana. Tratament prescris timp de o luna.
Astept raspunsul medicului.
Multumesc anticipat!
Va rog sa imi spuneti daca antibioticele AZITROMICINA reduc efectul contraceptivelor? Mentionez ca iau Milligest, iar azitromicina imi este recomandata in felul urmator: cate una pe zi timp de 3 zile, iar apoi pauza o saptamana. Tratament prescris timp de o luna.
Astept raspunsul medicului.
Multumesc anticipat!
Si eu folosesc Marvelon 21 si trebuie sa incep un tratament cu Codeina. Voi mai fi protejata in aceasta perioada?
Cefuroxim scade efectul anticonceptionalelor Karissa si ar trebui sa ma protejez suplimentar 7 zile dupa terminarea antibioticului? Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale vs antibiotice
- 3anticonceptionale + antibiotice
- 2anticonceptionale versus antibiotice
- 3augmentin 1g vs yasmin
- 2anticonceptionale si antibiotice
- 3diane 35 si antibiotic
- 3anticonceptionale + antibiotic in perioada de pauza
- 6Iau anticonceptionale de 3 luni si intr-o luna am luat antibotice
- 3Nurofen vs Anticonceptionale...Va rog, ajutor!:(
- 1anticonceptionale vs antibiotice
- 1Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.
- 2cuminol+rigevidon?
- 1Anticonceptionale si antibiotice, ce sa fac, ajutati-ma va rog
- 0Astept un raspuns concret!
- 4Ajutati-ma: yasmin si antibiotic
- 0Anticonceptionale împreuna cu antibiotice.
- 3Yasmine cu antibiotic
- 0Dupa cat timp de la ultima zi de antibiotic pot avea contact sexual neprotejat?
- 0Polygynax și anticoncepționale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele