Anticonceptionale +pilula de a doua zi in exces
Buna ziua, am 26 de ani si o trauma legata de posibilitatea de a ramane insarcinata.
Activitatea mea sexuala inseamna un contact sexual/luna. Din cauza acestor frici, desi am avut contact protejat cu prezervativ, am luat cate o pilula de a doua zi in lunile octombrie, noiembrie, decembrie 2018.
Pe 19 februarie am luat ultima, menstruatia a venit initial ca o scurgere minora, pe 2 martie, menstruatia trebuia sa vina aprox pe data de 4. Pe 3 martie am inceput yasmin. De pe 2 martie sangerez pana in prezent. E 16 martie. Deloc abundente, dar exista, ceva e anormal, menstruatia mea dureaza 7 zile si eu elimin de 14 zile deja.
Saptamana viitoare voi avea un contact sexual, cel mai probabil voi avea din nou teama si voi lua pilula.
Intrebarea e urmatoarea: ma pot baza pe yasmin? pot avea incredere ca in stadiul in care se afla corpul meu bombardat cu hormoni, yasmin isi face treaba?
daca iau din nou escapelle sunt sanse sa nu ma mai protejeze?
va rog sa ma ajutati...sunt disperata, speriata, nu stiu cum sa procedez, nu pot ajunge la medic in timp util pt a decide.
Multumesc!
Activitatea mea sexuala inseamna un contact sexual/luna. Din cauza acestor frici, desi am avut contact protejat cu prezervativ, am luat cate o pilula de a doua zi in lunile octombrie, noiembrie, decembrie 2018.
Pe 19 februarie am luat ultima, menstruatia a venit initial ca o scurgere minora, pe 2 martie, menstruatia trebuia sa vina aprox pe data de 4. Pe 3 martie am inceput yasmin. De pe 2 martie sangerez pana in prezent. E 16 martie. Deloc abundente, dar exista, ceva e anormal, menstruatia mea dureaza 7 zile si eu elimin de 14 zile deja.
Saptamana viitoare voi avea un contact sexual, cel mai probabil voi avea din nou teama si voi lua pilula.
Intrebarea e urmatoarea: ma pot baza pe yasmin? pot avea incredere ca in stadiul in care se afla corpul meu bombardat cu hormoni, yasmin isi face treaba?
daca iau din nou escapelle sunt sanse sa nu ma mai protejeze?
va rog sa ma ajutati...sunt disperata, speriata, nu stiu cum sa procedez, nu pot ajunge la medic in timp util pt a decide.
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
pilula de urgenta este numai pentru situatii de urgenta, ea nu se administreaza suprapus cu alte contraceptive; continutul de hormoni din pilula de urgenta este foarte mare de aceea nu este indicat sa fie folosita decat maxim de doua ori pe an. Daca administrati corect Yasmin conform indicatiilor medicului si ale prospectului nu aveti de ce sa va faceti griji
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
pilula de urgenta este numai pentru situatii de urgenta, ea nu se administreaza suprapus cu alte contraceptive; continutul de hormoni din pilula de urgenta este foarte mare de aceea nu este indicat sa fie folosita decat maxim de doua ori pe an. Daca administrati corect Yasmin conform indicatiilor medicului si ale prospectului nu aveti de ce sa va faceti griji
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Pastila de a doua zi!
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 1sa iau sau nu pilula de urgenta? va rog raspundeti un medic ceva
- 0Trebuie sau nu sa iau pilula de a doua zi ???
- 0Pilula de a doua zi si moldamin
- 0Escapelle- o lamurire?
- 0Pilula de a doua zi întârzie menstruația?
- 1Pastila de a doua zi, in cât timp își face efectul
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 2Întârzierea menstruației
- 1Și-a făcut efectul Escapelle?
- 0Efecte Postinor
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 0Contraceptie si pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 0Escapelle
- 1Pot ramane insarcinata?
- 3Pastila de a 2 a zi. Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: