Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..

Buna ziua pe data de 24.04 am avut contact sexual cu soțul meu și din nefericire prezervativul sa rupt pe data de 25 am luat pilula de a doua zi Menționez ca eu sunt in Germania iar când am mers la farmacie pentru a îmi cumpara mi sa dat doar una intr-o cutie am luat-o pe aceea la mai puțin de 24h după contact. iar pe 01.12 mi-a venit puțin menstruația câteva ore și mi-a curs foarte puțin iar seara mi-am făcut un test și a ieșit negativ e prima data când iau aceasta pilula și nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu... aștept un răspuns va rog
1 comentarii

Buna ziua,
pilula ar trebui sa isi faca efectul si sa nu fiti insarcinata; din pacate aceasta avand o concentratie mare de hormoni este recomandata sa fie folosita cu prudenta si nu mai des de doua ori pe an deoarece in urma administrarii se observa dereglari hormonale si in special ale ciclului menstrual
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
pilula ar trebui sa isi faca efectul si sa nu fiti insarcinata; din pacate aceasta avand o concentratie mare de hormoni este recomandata sa fie folosita cu prudenta si nu mai des de doua ori pe an deoarece in urma administrarii se observa dereglari hormonale si in special ale ciclului menstrual
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu?
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 0Dereglari după Escapelle
- 1prezervativ rupt
- 0Escapelle- o lamurire?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Sângerare lungă după Postinor
- 0Care este tatal copilului?
- 4Pilula de a doua zi
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Efecte Postinor
- 0Ajutati-ma cu un sfat, va rog! nici pana in prezent nu mi-a venit ciclu
- 0Reacții de la Escapelle sau sarcina ?
- 0Contraceptie si pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 0Efecte pastila de a doua zi
- 0Duphaston si EllaOne
- 0Escapelle - sîngerare
- 3Ajutati-ma: Escapelle, efecte adverse
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
- 0Continuare Yasmin dupa Postinor
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: