Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
Buna ziua pe data de 24.04 am avut contact sexual cu soțul meu și din nefericire prezervativul sa rupt pe data de 25 am luat pilula de a doua zi Menționez ca eu sunt in Germania iar când am mers la farmacie pentru a îmi cumpara mi sa dat doar una intr-o cutie am luat-o pe aceea la mai puțin de 24h după contact. iar pe 01.12 mi-a venit puțin menstruația câteva ore și mi-a curs foarte puțin iar seara mi-am făcut un test și a ieșit negativ e prima data când iau aceasta pilula și nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu... aștept un răspuns va rog
1 comentarii
Buna ziua,
pilula ar trebui sa isi faca efectul si sa nu fiti insarcinata; din pacate aceasta avand o concentratie mare de hormoni este recomandata sa fie folosita cu prudenta si nu mai des de doua ori pe an deoarece in urma administrarii se observa dereglari hormonale si in special ale ciclului menstrual
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
pilula ar trebui sa isi faca efectul si sa nu fiti insarcinata; din pacate aceasta avand o concentratie mare de hormoni este recomandata sa fie folosita cu prudenta si nu mai des de doua ori pe an deoarece in urma administrarii se observa dereglari hormonale si in special ale ciclului menstrual
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5nume pilula de a doua zi...
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 0Eficienta pastilei de a doua zi.
- 1prezervativ rupt
- 0Escapelle- o lamurire?
- 1Pot sa raman gravida?
- 0Sarcină după sangerarile provocate de Postinol 2?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Prietena mea prezinta sangerari la 5 zile dupa ce a luat Postinor2.
- 1Am facut sex, si a avut un mic esec.
- 1Postinor
- 3Pilula de a doua zi Escapelle
- 0Intrebare urgenta Escapell si anticonceptionale
- 0Escapelle scurgeri
- 0Am nevoie de ajutor! Pastila de a doua zi - mai pot lua una dupa 2 luni?
- 0Reacții de la Escapelle sau sarcina ?
- 0Escapelle
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
- 0Postinor 2
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: