Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..

03-12-2018
NicoVl
Nu este medic/terapeut
NicoVl
Buna ziua pe data de 24.04 am avut contact sexual cu soțul meu și din nefericire prezervativul sa rupt pe data de 25 am luat pilula de a doua zi Menționez ca eu sunt in Germania iar când am mers la farmacie pentru a îmi cumpara mi sa dat doar una intr-o cutie am luat-o pe aceea la mai puțin de 24h după contact. iar pe 01.12 mi-a venit puțin menstruația câteva ore și mi-a curs foarte puțin iar seara mi-am făcut un test și a ieșit negativ e prima data când iau aceasta pilula și nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu... aștept un răspuns va rog
1 comentarii
0
04-12-2018, ora 10:52
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

pilula ar trebui sa isi faca efectul si sa nu fiti insarcinata; din pacate aceasta avand o concentratie mare de hormoni este recomandata sa fie folosita cu prudenta si nu mai des de doua ori pe an deoarece in urma administrarii se observa dereglari hormonale si in special ale ciclului menstrual

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul