Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
Buna!!!!
Pe 4 august am avut un contact sexual. Primele 5 minute a fost neprotejat iar apoi a fost neprotejat. A doua zi el a avut un dubiu si am luat Escapelle 1, 75 mg. De cateva zile am niste scurgeri abundente albicioase si e posibil sa fi facut candidoza... Sunt putin cam agitata oricum.. Ciclul trebuie sa-mi vina pe 16 august dat sunt nelinistita. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata in urma actului de 5 minute chiar daca am luat pastila de a doua zi?
Pe 4 august am avut un contact sexual. Primele 5 minute a fost neprotejat iar apoi a fost neprotejat. A doua zi el a avut un dubiu si am luat Escapelle 1, 75 mg. De cateva zile am niste scurgeri abundente albicioase si e posibil sa fi facut candidoza... Sunt putin cam agitata oricum.. Ciclul trebuie sa-mi vina pe 16 august dat sunt nelinistita. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata in urma actului de 5 minute chiar daca am luat pastila de a doua zi?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pastila de a doua zi e destul de sigura pentru a peveni sarcina?
- 7pilula de a 2-a zi - efecte adverse
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 0Iau sau nu pastila de a2a zi?
- 2Eficienta Postinor2
- 4contact sexual neprotejat dupa escapelle
- 2Pilula Escapelle
- 0Pilula de a doua zi + artizia
- 0Pastila de a doua zi
- 1Scurgeri anormale...
- 0Epilepsie si pastila de a doua zi
- 0Pastila de a doua zi
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Contracepție
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: