Anticonceptionalele, colpita mixta

BUNA ZIUA,
Utilizez AC LOGEST cam de un an de zile. In urma unui control am fost diagnosticata cu colpita mixta si mi-au fost prescrisse niste antibiotice:zanocin, tinizol si fluconazolum. Am facut pauza de 7 zile si ultima mentruatie am avut-o in data de 21. 07.2014 incepand sa iau o noua folie de AC cu data de 26.07.2014. Antibioticele le-am luat incepand cu data de 09.08.2014. Am intretinut relatii sexuale cu partenerul meu in data de 03.08.2014 si 10.08.2014 fara a ma proteja suplimentar. Exista riscul de a ramane insarcinata sau ce ar trebuii sa fac in conditiile in care urmatoarea mentruatie ar trebuii sa apara in data de 18.08.2014?
Astept un raspuns din partea dumneavostra.
Va multumesc.
Utilizez AC LOGEST cam de un an de zile. In urma unui control am fost diagnosticata cu colpita mixta si mi-au fost prescrisse niste antibiotice:zanocin, tinizol si fluconazolum. Am facut pauza de 7 zile si ultima mentruatie am avut-o in data de 21. 07.2014 incepand sa iau o noua folie de AC cu data de 26.07.2014. Antibioticele le-am luat incepand cu data de 09.08.2014. Am intretinut relatii sexuale cu partenerul meu in data de 03.08.2014 si 10.08.2014 fara a ma proteja suplimentar. Exista riscul de a ramane insarcinata sau ce ar trebuii sa fac in conditiile in care urmatoarea mentruatie ar trebuii sa apara in data de 18.08.2014?
Astept un raspuns din partea dumneavostra.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 3ati folosit cilest?
- 2anticonceptionale sau pilula de urgenta
- 3contraceptive sau nu? heeelp!!!
- 3ce diminueaza efectul anticonceptioalelor?
- 3anticonceptionale dupa intrerupere de sarcina
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 4novinette sau diane 35?
- 4Inel vaginal vs anticonceptionale
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 3dupa tratamentul astmului pot lua anticonceptionale?
- 3contraceptive RIGEVIDON
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 3Anticonceptionale
- 4Anticonceptionale si sangerari
- 5Pot fi în siguranță?
Mai multe informații despre: colpita mixta anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: