Intepaturi ca de cutit in vezica urinara, dureri mari! | Forumul Medical ROmedic

Intepaturi ca de cutit in vezica urinara, dureri mari!

05-08-2018
Catdeluxe
Nu este medic/terapeut
Catdeluxe
Buna tuturor! Sper ca cineva de pe acest forum sa ma poate ajuta cu niste sfaturi caci am ajuns la capatul puterilor cu aceasta afectiune la care niciun doctor nu-mi da un diagnostic. Pe aceasta cale rog daca se poate sa imi raspunda si un medic urolog sau chiar si de alta specialitate, as fi foarte recunoscatoare.
Acum patru ani de zile am inceput sa am niste dureri precum niste ace, zgarieturi si intepaturi ca de cutit in vezica urinara. Initial a fost vorba despre o infectie urinara pe care nu mai stiu sa zic sincer cum am tratat-o dar o perioada mi-a trecut. In acesti patru ani am tot avut episoade de genul acesta doar ca nu prea le bagam in seama caci erau ca o jena care venea si pleca, nu aveau intensitatea initiala. Aveam deseori aceste intepaturi seara la culcare, cand stateam pe partea stanga sau pe partea dreapta. Ca sa descriu senzatia mai bine: undeva deasupra osului pubian, cel mai puternic se simte un pic mai in stanga in vezica dar uneori si central, o durere ascutita care ma taie, ma zgarie si dureaza cateva secunde si apoi usor usor se termina. Pot avea astfel de senzatii una dupa alta sau ma poate lasa dupa ce urinez. Alteori dimpotriva, ma ia mai tare dupa ce incordez vezica ca sa iasa ultimul strop de urina iar cand ma ridic, nici bine n am apucat sa stau in picioare ca iar simt intepaturile si imi vine sa incerc din nou sa urinez - chiar daca nu mai am ce. Uneori pare ca e in uretra, alteori in peretele vezicii. Am avut infectii vaginale (candidoze) de-alungul anilor dar le-am tratat si nu stiu daca are vreo legatura. Acum doua luni jumatate am urinat cu sange de doua ori la interval de o saptamana, cu dureri mari care m-au lasat doar dupa un No-Spa si Cistiflux. Acum o luna am avut febra 38 de grade maxim, cu frisoane si dureri musculare si m-am dus la urgenta caci nu intelegeam ce se intampla. Acolo mi-au facut un paracetamol si au spus ca nu au ce sa imi faca mai mult, sa-mi fac urocultura si sumarul de urina la o clinica. Mi-am facut cultura si sumarul la doua clinici - Synevo si Medlife, prima data mi-au iesit cateva hematii in sediment si corpi cetonici, dar in cel mai recent sumar scrie eritrocite negativ si nici corpi cetonici nu au mai iesit. Imi iese mereu mucus relativ frecvent, deci ma gandesc ca este un mecanism de aparare a vezicii dar impotriva a ce anume? Urocultura iese bine, nu am nicio bacterie dar durerile sunt foarte mari si efectiv de trei saptamani stau in concediu medical si plang caci nu vad nicio solutie. Initial credeam ca elimin vreo pietricica, dar am facut 9 ecografii la doctori diferiti iar rinichii nu sunt dilatati. Toti spun ca nu e de urologie dar eu am facut cu sange! Vezica spun ei ca arata bine la eco, cu toate ca eu simt uneori si inflamatie in zona si durere care radiaza spre piciorul stang caci inghinal am si un ganglion limfatic usor inflamat. Am avut cateva zile dureri de spate ca la menstruatie etc. Am facut doua ecografii transvaginale si totul pare ok cu uterul, ovarele care nu au chisturi. Am facut testele pentru BTS-uri, singura bacterie pozitiva este ureaplasma spp dar au scris ca nu necesita tratament anti caci e in cantitate foare mica si face parte din flora saprofita normala a femeilor. In sange IgG ul a iesit nereactiv deci practic nu as avea o infectie cu ureaplasma. Am luat totusi 6 zile de Azitromicina, caci multe persoane spun ca bacteria asta cauzeaza cistite interstitiale si ca le-a trecut dupa ce au eradicat-o. Am luat degeaba un rand de Ciprinol si unul de Azitromicina, intepaturile sunt tot acolo si practic cad intr-o depresie caci nu gasesc ce am. RMN am programat miercurea viitoare dar am o strangere de inima sa il fac, nu stiu de ce. Va rog, daca stiti pe cineva care a trecut prin ceva asemanator, spuneti-mi si mie.. m-am saturat sa nu pot iesi din casa. Nu inteleg de ce durerea este resimtita in stanga vezicii in special. Oribil.
Inca ceva: am o poza a vezicii urinare surprinsa la ecografia transvaginala dar nu stiu daca o pot incarca aici, nu imi dau seama daca este posibil.
Multumesc mult
43 comentarii 12 ÃŽnainte ›
1
19-09-2018, ora 11:05
Corect
Nu este medic/terapeut
Corect
Inca odata mi se dovedeste incompetenta medicilor din Romania, sa faci atatea analize, ecografii, rmn, etc. si sa nu-ti spuna ce ai si ce tratament sa faci, numai la noi in tara se poate. Doctorii sunt interesati doar de a castiga de la stat si privat cat mai mult fara a rezolva problemele pacientilor.
Eu cred ca ar trebui sa iti rezolvi problemele (candida daca ai sa faci tratament, candida este cunoscuta pentru actiunea ei de descompunere a urotheliumului), daca dai de un medic bun urolog care stie despre cistita interstitiala sa iti dea sa faci tratamente orale care sunt considerate de prima linie, iar cele intravezicale sunt considerate de linia a doua. Sa iti ridici imunitatea si sa nu fii deznadajduita sa cauti si alte doamne si domnisoare care au aceleasi simptome, poate schimbati opinii intre voi.
Mai exista cistita bacilara adica tuberculoza urogenitala sa faci analize daca nu ai facut pentru asta.
Uite niste site-uri care sa le citesti si sa tragi concluzii:
https://www.i-medic.ro/boli/cistita-interstitiala-sau-sindromul-vezicii-dureroase
https://ro.caloriehealthy.com/prepare-chronic-bladder-inflammation-2113
http://www.romedic.ro/tuberculoza-urogenitala

Sa nu fii negativista, chiar daca nu ai rezolvare din prima, prin forta propriilor convingeri poti invinge boala, emite doar afirmatii pozitive la propria adresa si vei atrage numai lucruri bune si rezolvarea tuturor probleme pe care le ai, foarte multe persoane pozitive au reusit sa obtina o evolutie pozitiva care a dus chiar la vindecare. Mult succes si multa sanatate.
0
12-10-2018, ora 14:10
Catdeluxe
Nu este medic/terapeut
Catdeluxe
Multumesc mult! Imi voi face si o cistoscopie caci am inteles ca exista un tip de cancer care nu iese la RMN sau ecografie? Cancerul in situu sau ceva in genul asta. Dupa atatea luni inca am dureri si am luat in calcul cistita interstitiala dar nu sunt convinsa ca asta am. Am dureri mai mult in partea stanga a vezicii, la anumite miscari, cand ridic piciorul stang imi vine sa urinez etc.
Merci mult pt raspuns, am gasit un doctor care stie despre cistita asta. Sa vedem cum o sa mearga. Mi am dat demisia de la job, incerc sa elimin stresul dar tot am dureri :(
0
12-12-2018, ora 01:53
Elena2017
Nu este medic/terapeut
Elena2017
Buna!as vrea sa stiu si eu daca ai facut acea citoscopie si rmn??!am cam aceleasi simptome enumerate de tine mai sus si sunt foarte speriata, urmeaza sa ma duc la un urolog zilele urmatoare, insa durerile persista si din ce in ce mai intense:(si asteptarea aceasta ma distruge psihic.astept un raspuns
0
13-12-2018, ora 19:54
Galinuta
Nu este medic/terapeut
Galinuta
Draga Catdeluxe! Am și eu aceiași problema, numai tu cred ca îmi poți înțelege durerile înțepătoare.Am ajuns la o stare in care nu ma pot mișcă și nu gasesc nici poziția in care sa stau. Antiimflamatoarele nu ma ajuta.Am fost ieri la salvare și mi-au făcut tomografie cu contrast și nu au găsit nimic. Analizele genitale și urocultura erau mereu negative., însă am mai dat odată analize genitale la salvare și m-au sunat astăzi și mi-au spus ca am vaginită candidozica și trebuie sa cumpăr de la farmacie Diflucan.Citisem ca vaginită nu mereu rezulta la laborator. Eu sper ca de data asta sa ma tratez. Doua luni in urma Am făcut și cistoscopie in urma căreia a rezultat o rana la vezica urinară însă nu se știe cauza. Mi-au injectat prin cateter medicina in vezica urinară o data pe săptămâna timp de 6 săptămîni, nu era efect. Terog sa îmi spui dacă tu ai găsit cauza și cum o tratezi ? Terog frumos sa îmi răspunzi căci sunt și eu cu grija și cu dureri. Multa sănătate !
0
27-01-2019, ora 17:57
Catdeluxe
Nu este medic/terapeut
Catdeluxe
Buna fetelor, abia acum am vazut mesajele voastre. Eu nu mi-am rezolvat inca problema, inca nu am un diagnostic concret iar durerile au urcat mai nou pana in abdomen in partea stanga. Am doi ganglioni inghinali inflamati si durerile in vezica sunt tot acolo. Nu stiu cum sa tinem legatura mai mult decat acest forum - este permis sa lasam adrese de e-mail?
Astept raspuns.
0
28-01-2019, ora 05:30
Galinuta
Nu este medic/terapeut
Galinuta
Buna ziua sau seara tuturor! Revin cu careva noutăți in privința problemei mele. Deci toate durerile nu apăreau din cauza vaginite fiindca după tratamentul cu Diflucan, durerile erau aceleași. In câteva zile după aceea m-au chemat sa fac o vizita la ginecolog și a ajuns la concluzia ca am endometrioza. Am început sa beau contraceptive și va zic sincer ca durerile au scăzut mult. După o luna de contraceptive am început sa primesc ORILISSA - un medicament special pentru endometrioza. Trebuia sa îl iau chiar in locul contraceptivelor, însă fiindca nu aveam bani ca sa îl cumpăr îndată, (costa foarte scump) am început cu contraceptivele. Am dureri, însă suportabile. Acum aștept sa ne reîntâlnim cu ginecologul peste alte 2 luni ca sa decidem cum mai departe, fiindca totuși au văzut ceva la ecografie, ceea ce nu se vedea la scaner.Cand voi avea alte noutăți, va voi scri. Eu va sugerez sa încercați sa beți contraceptive sa vedeți dacă nu vi se face n-ai bine. Nu doresc nimănui așa dureri cum le aveam, erau mai dureroase ca la naștere. Am început sa simt efectul după o săptămâna de contraceptive. Domnul sa va ajute !
0
05-02-2019, ora 12:57
Catdeluxe
Nu este medic/terapeut
Catdeluxe
Ma bucur mult ca ai gasit care era problema! Eu am facut RMN si nu am endometrioza. Inca nu stiu care este problema. Inca ma duc la doctori...
0
16-10-2019, ora 05:02
Galinuta
Nu este medic/terapeut
Galinuta
Draga Catdelux ! Te rog sa imi raspunzi daca ai mai résolvat problema ta de sănătate. Problema mea s-a agravat foarte mult, stau întinsa in pat 80% din viața mea și merg la viceu foarte foarte des, nemaivorbind de durerile strașnice care îmi intrerup răsuflarea. Spuneam data trecută ca contraceptivele ma ajutase. Acum doctorii mi-au spus deja in urma unui control de rezonanta magnetica ca nu am endometrioza, ca acest diagnostic era o greșeală. Eu știu ca durerile vin din vezica urinară și eliminările cu miros urat -Deasemenea vin din vezica. Toate testele și urocultura sunt negative. Îți scriu adresa mea de email. Povestestemi te rog situația ta. Aștept raspunsul tău pe adresa de email Galina.novii@libero.it Dacă cineva a mai fost in situația aceasta și a rezolvat, va rog din suflet sa ne scriti experienta voastră și tratamentul. Am 2 copii de 7 și de 10 ani și nu pot sa ies cu ei in parc afara, nu pot sa ii înscriu la dansuri sau alte cursuri fiindca nu ma pot deplasa mult timp. După 5 min de mers, nu mai pot sa suport durerea și trebuie sa ma întind și sa merg la viceu.
0
20-04-2020, ora 13:32
AM17
Nu este medic/terapeut
AM17
Buna fetelor, cum va mai simțiți?

Sper că ați rezolvat problema.

Multa sănătate!
0
25-04-2020, ora 01:08
Ruka
Nu este medic/terapeut
Ruka
Buna Catdeluxe,
Cum te mai simti? Si eu am de 5 ani exact senzatiile astea dar de anul trecut a fost muuult mai bine pana acum 2-3 sapt cand iar au inceput intepaturile si durerile exact cum le-ai descris tu.
0
07-01-2021, ora 18:51
Mateigeorgiana
Nu este medic/terapeut
Mateigeorgiana
Buna ziua! Ati reusit sa va tratați? Am aceeași problema de câteva luni si sunt pe tratament și nimic...urinari f dese si dureri. Aștept răspuns dacă v ati tratat! Multumesc
0
06-02-2021, ora 08:27
bubulina78
Nu este medic/terapeut
bubulina78
Buna! Poate ai vezica ușor coborâtă, aia mai da dureri și înțepături! Încearcă sa faci niste exerciții pentru pelvis, sa ți întărești mușchiul. Gasesti pe YouTube ! Sănătate multă!
0
06-02-2021, ora 09:13
Mateigeorgiana
Nu este medic/terapeut
Mateigeorgiana
Buna! Înțepături nu am, doar dureri si in special la mers. La ecograf nu ar fi văzut nimic la vezica Sănătate!
0
29-03-2021, ora 07:51
Dragonfly1212
Nu este medic/terapeut
Dragonfly1212
Testare si tratati ureaplasma si mycoplasma..la unele persoane sunt invaszve chiar dacă nu ies in sange anticorpi igg sau igm
0
01-04-2021, ora 23:08
CatalinaRox
Nu este medic/terapeut
CatalinaRox
Bună tuturor! Parca am scris eu mesajul cu problema lui Catdeluxe. Am fost de multe ori la urgenta, același răspuns, perfect sănătoasă, dar eu urinez cu sânge și am dureri mari. Mai mult, ultimul dr când m-am dus cu analiza de urina perfecta spunandu-i ca am urinat cu sânge cu o zi înainte de recoltare, a spus ca e gresita. Am repetat-o, rezultatul este același. Mi-a dat sa fac CT abdomen și pelvis, dar pana atunci sunt foarte nelinistita.
Cum ați rezolvat problema?
0
02-04-2021, ora 00:49
AM17
Nu este medic/terapeut
AM17
Buna Rox. Cel mai important inainte de toate este sa te linisteti. Orice problema are o rezolvare, iar corpul nostru are capaciatea de a se autovindeca. Incearca sa bei multe lichide pana iti faci investigatiile. Poti lua niste vitamina C, zinc si d3 pt intarirea sistemului imunitar, ceva complex forte... Te va ajuta foarte mult. Stiu ca e greu sa nu te gandesti la toate scenariile dar macar incearca si repeta-ti in gand ca va fi totul bine si ca esti sanatoasa. Tine-ma la curent. Incearca sa te odihnesti. Multa sanatate!
0
02-04-2021, ora 10:10
CatalinaRox
Nu este medic/terapeut
CatalinaRox
Mulțumesc mult pentru răspuns! Va țin la curent, urmează sa fac mai multe investigații, sper sa nu fie nimic grav.Exact cum zicea Catdeluxe, am o strângere de inima sa le fac...
0
02-04-2021, ora 18:48
AM17
Nu este medic/terapeut
AM17
Cu drag. Sa nu fie nimic si sa treaca de la sine.
0
19-04-2021, ora 13:01
Bubu lina
Nu este medic/terapeut
Bubu lina
Bună ziua! Si eu am înțepături in vezica si nimeni nu știe de ce. Am făcut analize la urina (sumar si urocultura) care au ieșit bine, la fel cele de estrogen si progesteron. Controlul ginecologic a fost ok, la fel si ecografie. Înțepăturile sunt încă acolo. Un dr. Urolog mi a sugerat o cistoscopie, dar un altul mi a dat Sunvert pt reducerea inflamatiei pelviene. Simt că aș avea ceva băgat acolo ca un tampon la menstruatie, doar că mai in fata. Durerea radiaza si in ovare uneori, iar alteori se duce pe uretra in jos pana in capătul ei, chiar in clitoris. Nu inteleg ce se intampla si devin nervoasă, fără chef de nimic. Ce sa mai discut de contact cu soțul. ma sperie gândul... voi cum ati rezolvat problema?
0
19-04-2021, ora 14:20
CatalinaRox
Nu este medic/terapeut
CatalinaRox
Încă nu am rezolvat. Chiar astăzi am din nou o criza foarte urata. Am fost la un medic cu 2 analize de urina făcute la clinici diferite, ambele normale, la eco nu vede nimic și mi-a recomandat citoscopia, dar ca ar fi bine înainte sa așteptăm să fac din nou cu sânge și sa iau chiar atunci urina sa o duc la laborator. Și eu sunt intr-o stare foarte proasta din toate punctele de vedere.
0
20-04-2021, ora 08:14
Dragonfly1212
Nu este medic/terapeut
Dragonfly1212
Ati testat pcr ureaplasma urealyticum Parvum si mycoplasma hominis si genitalium din urina si din secretie vaginala? Aceste bacterii nu ies la urocultura si nu mereu numărul de leucocite este crescut in urina.
0
20-04-2021, ora 11:42
Bubu lina
Nu este medic/terapeut
Bubu lina
Multumim pt îndrumare! Voi tine cont de ea. Dar ce inseamna daca acele valori ar ieși diferit? Analize se pot face la laborator, dar nu stiu sale interpretez. Ar fi ciudat sa apari asa cu ele la doctor. ( mie mi a luat lama la gineco, a ieșit bine)
0
20-04-2021, ora 14:47
Dragonfly1212
Nu este medic/terapeut
Dragonfly1212
Trebuie sa testati specific acele bacterii..test pcr. Pe lama nu va ies daca nu sunt cautate in mod specific si nu sunt prinse nici la testul papa Nicolau. Daca vi le gasesc la un test specific primiti si antibiograma. La unele persoane actioneaza invaziv cu afectiune pe nervi..ce simtiti spre clitoris e un nerv inflamat din diverse motive si trebuie cautat motivul si nu sa stati asa.

Un exemplu de test pcr găsit aici (dati cautare după mycoplasma) -------*

Fiecare laborator are teste si preturile difera in functie de ce se testeaza. Asa ca le puteti cauta si la synevo sau synlab, sanador, regina maria, etc. Ureaplasma parvum si urealyticum si mycoplasma hominis se pot face si din cultura de secretie, dar analiza trebuie sa fie specifica pentru identificarea lor...asa cum am spus o analiza normala de secretie sau un papa Nicolau nu cauta aceste bacterii. Medicii le mai cauta doar la femeile insarcinate pentru ca pot duce la ruperea membranelor si avorturi spontane si dau antibiotic persoanelor insarcinate ceva ce nu e tocmai ok. Unii medici vor spune ca sunt inofensive bazandu se pe faptul ca multe persoane nu au simptome. Problema e ca unde dau simptome acesteia sunt tare neplacute..intepaturi in vezica, urinare deasa, dureri pe nerv, muschi, mancarimi constant, senzație arsura, vaginite bacteriene continue cam toata gama pe care o puteti avea si de la alte infectii..cum ar fi cele cu chlamydia, de exemplu. Cateodata vi le faceti si singura când doctorii nu spun si dacă aveti ceva detectat mergeti la alt doctor competent care a auzit de asemenea infectii. Nu spun ca asta aveti, dar trebuie sa acoperiti si zona asta si daca asta e..se poate trata cu antibiotic, ceea ce inseamna ca e bine ca nu aveti altceva mai grav.

Si inca ceva..aceste bacterii sunt de marimea celuleor si infecteaza cerulean epiteliale deci nu se vad la microscoape obisnuite de laborator ci doar la cele superperformante cu magnificatii peste 1000x..deci dacă va spune cineva de analiza microscopic si aia e degeaba.

(*modificat de admin)
0
20-04-2021, ora 15:11
Dragonfly1212
Nu este medic/terapeut
Dragonfly1212
-------*

Nu fac reclama la.sante..era doar un exemplu de test. Nu uitat sa acoperiti toate speciile mentionate..ureaplasma urealyticum si parvum, mycoplasma hominis si genitalium.

Nu faceti cistocopie degeaba pana nu testati bacteriile mentionate..daca nu v a zis nimeni de ele. La urocultura nu va iese nimic modificat pentru ca aceste sunt prea mici ca sa fie usor cultivate si le ia mult timp sa se inmulteasca..deci nu o sa se vada in 3 5 zile.

Ahh..inca ceva..eu vorbesc din experienta cu bacteriile astea pacatoase, dar nu sunt medic...asa ca este absolut necesar sa mergeti si la medic, dar la unul bun. Am fost la sefi de sectii de urologie care nu prea stiau cu ce se mananca astea si spuneau ca n am nimic pe ecograf, etc.

(*modificat de admin)
0
20-04-2021, ora 16:02
CatalinaRox
Nu este medic/terapeut
CatalinaRox
Mulțumim mult pentru sugestie. Chiar mâine merg sa fac analizele. Și eu sunt sănătoasă "tun", nu am nimic pe eco și la urocultura. O întrebare? Duc urina normal în borcănel și cer analizele respective?
0
20-04-2021, ora 21:10
Dragonfly1212
Nu este medic/terapeut
Dragonfly1212
Se pot face din prima urina test pcr sau naat si doar primii 20 ml din primul jet.. nu mijlociu ca pentru urocultura, dar in cazul fetelor e ok sa faceti din secretie pentru ca o sa vina si cu antibiograma (detectia naat dun urina nu permite testarea la antibiotice). Avand in vedere ca e nevoie de recoltare secretie in clinica aveti nevoie de o programare cam pe unde mergeti...fie medsana, regina maria, sanador, medlife, sante etc. Recomandarea e sa faceti la clinici mari care au laboratoare proprii sau la laboratoare specializate gen synevo sau synlab...asta pentru ca cei mici se duc la cei mari si cine stie dacă fac transportul corect. Fiecare clinica are pe site descris cum recoltati prima urina si ce cantitate.. vedeti site medsana de exemplu. Pentru alte intrebari si programari sunati in call centere..o sa dureze un pic sa raspunda, dar mai lamuriti ce si cand duceti. Mycoplasma genitalium se gaseste mai greu..celelalte sunt destul de comune ca analiza specifica/ targetata din secretie sau urina. Tocmai vin de la un medic bun care, la fel, nu a crezut cat am suferit cu ureaplasma urealyticum. După cum spuneam sunt multe persoane fara simptome si unii cred ca nu se trateaza desi alte tari spun clar ca se trateaza in caz ca sunt detectate. Ca idee nu am scris anterior, dar sper ca v ati testat măcar de chlamidyia si gonoree care sunt destul de frecvente sibpot da simptome similare. Daca stiti si engleza citit ghidurile de afara aici: https://www.cdc.gov › std › t...PDF
Web results
Sexually Transmitted - 2015 STD Treatment Guidelines
0
21-04-2021, ora 12:21
Bubu lina
Nu este medic/terapeut
Bubu lina
Multumim pt experienta împărtășită. Deci trebuie luata inca o lama si sa cerem acele analize specifice. Am înțeles corect? Imi puteti spune si daca sunteti din București și la ce medic ati fost? Asta in cazul in care nu voi reuși să găsesc rezolvare aici, macar sa stiu unde sa ma îndrept, si sa nu pierd luni la rând căutând răspunsuri, diagnostice si tratamente.
0
21-04-2021, ora 22:06
Dragonfly1212
Nu este medic/terapeut
Dragonfly1212
Da, din Bucuresti sunt. Analiza a fost recomandata initial de Roxana Toncea de la Regina Maria. Nu stiu ce sa va recomand in materie de medici pentru ca multi refuza sa creada ca aceste bacterii pot provoca simptome asa grave in timp ce altii le trateaza doar când dau simptome si le lasa sa circule ( cumva e ca la covid..unii n au nimic, iar altii sunt grav afectati). Analiza de ureaplasma urealyticum vine la pachet cu mycoplasma hominis când se face din secretie la cele mai multe laboratoare (pentru ca se intalnesc mai des).Analizele de ureaplasma parvum si mycoplasma genitalium sunt individuale de cele mai multe ori. Mycoplasma genitalium e mai rar intalnita, dar mai greu de tratat..asa ca incepeti măcar cu ureaplasmele si mycoplasma hominis. Unele laboratoare testeaza direct ureaplasma spp si mycoplasma spp (specii) si practic pot gasi ambele variante de ureplasma sau de mycoplasma. Nu stiu care analiza e mai sensibila..adica dacă la gramada sau individual. După ce vedeti numele analizei pe site si pretul faceti programare telefonica la recoltare. Recoltarea se face cu o periuta mica din cervix. Nu aveti nevoie de trimiterea medicului si puteti face la cerere..oricum nu cred ca sunt deduceri de pret pentru acest gen de analize.
0
22-04-2021, ora 17:28
Bubu lina
Nu este medic/terapeut
Bubu lina
Multumesc!
0
06-05-2021, ora 17:03
Dragonfly1212
Nu este medic/terapeut
Dragonfly1212
Example de preturi si pachete la.synlab pentru ca tocmai am cerut informatii:

Ureaplasma urealyticum / parvum ADN-PCR (secretie genitala, urina, sperma ) - pret 200 de lei ;

Mycoplasma Genitalium ADN-PCR (secretie genitala, sperma) (MGEPCR) - pret 200 lei;

Pachet boli cu transmitere sexuala (Chlamydia, Neisseria, Mycoplasma, Ureaplasma) - ADN in secretii genitale/urina  - pret 450.00 lei
Adaugă un comentariu / răspuns
43 comentarii 12 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un simplu simplu obicei ar putea ajuta la evitarea infecÈ›iilor urinare
  • Antibioticele are putea fi soluÈ›ia pentru ameliorarea durerilor cronice ale vezicii urinare (Studiu)
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  •