Intrerupere antibiotic augmentin dupa 6 zile. Pot sa reiau tratamentul?
Buna ziua,
Am o intrebare legata de intreruperea antibioticului cu augmentin. Mi s-a prescris in prealabil sa iau 1 la 12 ore. Eu l-am luat timp de 6 zile, dar am observat ca imi da somnolenta si o oboseala puternica si un gust metalizat in gura, si l-am intrerupt. Acum mai simt o jena in gat usoara. Dna. doctor la ORL mi-a spus sa il iau tot adica cele 14 comprimate, si inca 3 zile dupa finalizarea antibioticului pentru o banala amigdalita. Bine dansa nu a specificat faptul ca in caz ca ma simt rau sa-l intrerup.
Intrebarea mea este: pot sa reincep sa-l iau din nou diseara? Eu l-am intrerupt luni seara Are vreun efect neplacut asupra organismului avand in vedere ca l-am intrerupt si acum il voi lua din nou? Imi va fi rau?
Multumesc anticipat!
Am o intrebare legata de intreruperea antibioticului cu augmentin. Mi s-a prescris in prealabil sa iau 1 la 12 ore. Eu l-am luat timp de 6 zile, dar am observat ca imi da somnolenta si o oboseala puternica si un gust metalizat in gura, si l-am intrerupt. Acum mai simt o jena in gat usoara. Dna. doctor la ORL mi-a spus sa il iau tot adica cele 14 comprimate, si inca 3 zile dupa finalizarea antibioticului pentru o banala amigdalita. Bine dansa nu a specificat faptul ca in caz ca ma simt rau sa-l intrerup.
Intrebarea mea este: pot sa reincep sa-l iau din nou diseara? Eu l-am intrerupt luni seara Are vreun efect neplacut asupra organismului avand in vedere ca l-am intrerupt si acum il voi lua din nou? Imi va fi rau?
Multumesc anticipat!
3 comentarii
o jena usoara in gat.. poate fi si de la un aliment acru, acid, citric
poatefi de la un reflux gastro esofagian, , si NU este indiacat antibioticul
care o sa agraveze probema gastrica
citeste pe forum ce sa mai postat la acest subiect
poatefi de la un reflux gastro esofagian, , si NU este indiacat antibioticul
care o sa agraveze probema gastrica
citeste pe forum ce sa mai postat la acest subiect
Da corect. Eu am avut amigdalita acuta sau ceva in genul acesta, din acest motiv dna. doctor mi-a prescris augmentin care l-am si luat si l-am intrerupt luni dimineata ca ma simteam obosit si somnolenta. Mai pot acum sa reiau tratamentul chair daca au trecut 4 zile?
mai citeste de 10 ori.. ce am scris mai sus.. poate intelegi...
ca NU e cazul de antibiotic
ca NU e cazul de antibiotic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6antibiotic cu intarziere... scade considerabil efectul putand afecta tratamentul?
- 6reactii la antibiotic: durere in partea stanga, putin mai jos de stomac
- 3exces de antibiotice?
- 3sangerari anale de la antibiotice?
- 0antibioticul si candida
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 0posibil sa fie o reactie adversa la antibiotic?
- 0varsaturi dupa administrare antibiotic
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 1tratament cu antibiotic si cu imunostimulator firs defense, la un copil de 6 ani
- 1Ciclul menstrual si antibioticele
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 3utilizare antibiotice - efecte secundare
- 4Tratarea abcesului inaintea unei extractii
- 1Augmentin cu o zi inainte de operatie sinus lift
- 4Stafilococ auriu -se impune antibiotic? In attn Dl Dr Flueraru Valeriu
- 0Se poate lua Zinnat 500 daca alaptezi?
- 2Antibiotic - pot sa sparg pastila?
Mai multe informații despre: antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: