Vreau sa raman insarcinata
Buna ziua am 19 ani si mi doresc foarte mult un copil eu si partenerul meu de viata insa in urma cu 3ani am avut un avort si mai am inca o mica problema ma tot chinui cu o anexita acuta iar medicul meu ginecolog mi a spus ca trebuie mai intai sa mi tratez acea anexista si dupa aceea sa am bebe. De 2 ani ma tot chinui sa raman de curand am fost in romania iar doctorul meu ginecolog mi a dat tratament pentru anexita si am discutat cu el si i am zis ca mi doresc sa ramna insarcinata. Nu stiu cum sa fac sa raman mai repede mi a intarsiat saptamana asta 4 zile menstruatia si azi mi a venit deja ma simteam fericita ca poate am ramas insa alarma falsa nu foarte demoralizata nu stiu ce sa fac sa raman mai repede. De aproape o luna am inceput sa iau si acid folic deoarece am inteles ca sporeste intr un fel conceperea unui bebe si e bine sa iei cu trei luni inainte de concepere. Ce as putea sa iau eu sau sotul meu sa pot ramane mai repede insarcinata?!
6 comentarii
Buna ziua,
acidul folic se administreaza pentru bebelus de aceea este recomandat sa se administreze inainte de a ramane insarcinata, previne defectele congenitale la fat, nu actioneaza asupra fertilitatii, este recomandat pentru dezvoltarea fatului.
Pentru fertilitate si pentru conceperea unui copil va recomandam sa va adresati medicului, acesta va poate recomanda analize si investigatii care sa stabileasca ca totul este in regula si functional atat cu dvs. cat si cu partenerul dvs. de la distanta nu va poate spune nimeni de ce nu ramaneti insarcinata, cauzele sunt diferite de la persoana la persoana
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
acidul folic se administreaza pentru bebelus de aceea este recomandat sa se administreze inainte de a ramane insarcinata, previne defectele congenitale la fat, nu actioneaza asupra fertilitatii, este recomandat pentru dezvoltarea fatului.
Pentru fertilitate si pentru conceperea unui copil va recomandam sa va adresati medicului, acesta va poate recomanda analize si investigatii care sa stabileasca ca totul este in regula si functional atat cu dvs. cat si cu partenerul dvs. de la distanta nu va poate spune nimeni de ce nu ramaneti insarcinata, cauzele sunt diferite de la persoana la persoana
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Aveti indicatie deja dupa 2 ani de contact neprotejat fara sarcina sa faceti investigatii specifice si primul pas este spermograma sotului!
buna seara! Eu am 18ani si imi doresc foarte mult copii. Am pierdut o sarcina anul trecut in noiembrie si de atunci nu am mai ramas insarcinata. Am urmat tratament dar nicuun rezultat
buna seara!Am pierdut si eu o sarcina anul trecut in noiembrie si de atunci nu am mai ramas insarcinara. acum iau profecund de vreo 3 saptamani
Profecund ajuta si daca am anexita si mi s-a spus ca de aceea concep mai greu? de 8 luni incercam sa avem un bebe si pana acumn nimic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anexita veche
- 1nu stiu ce sa fac - injectii polidin sau pastile ampicilina?
- 5Injectii cu polidin
- 2exista tratamente naturiste pt chist ovarian si anexita subacuta?
- 2intrebare anexita
- 8anexita la ovare
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 1Anexita cronica!?
- 3anexita sau uretrita
- 0anexita
- 1Anexita - ce trebuie sa fac sa scap de ea?
- 0anexita cronica
- 4anexita cronica
- 8Pielonefrita dreapta intretinuta de anexita cronica?
- 6Bolnava sau nu?
- 6virgina cu anexita, infertila?
- 3anexita si intarzierea menstrutiei
- 1sarcina dupa anexita
- 0metro anexita
Mai multe informații despre: anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: