Vreau sa raman insarcinata

03-07-2017
ElyElisa
Nu este medic/terapeut
ElyElisa
Buna ziua am 19 ani si mi doresc foarte mult un copil eu si partenerul meu de viata insa in urma cu 3ani am avut un avort si mai am inca o mica problema ma tot chinui cu o anexita acuta iar medicul meu ginecolog mi a spus ca trebuie mai intai sa mi tratez acea anexista si dupa aceea sa am bebe. De 2 ani ma tot chinui sa raman de curand am fost in romania iar doctorul meu ginecolog mi a dat tratament pentru anexita si am discutat cu el si i am zis ca mi doresc sa ramna insarcinata. Nu stiu cum sa fac sa raman mai repede mi a intarsiat saptamana asta 4 zile menstruatia si azi mi a venit deja ma simteam fericita ca poate am ramas insa alarma falsa nu foarte demoralizata nu stiu ce sa fac sa raman mai repede. De aproape o luna am inceput sa iau si acid folic deoarece am inteles ca sporeste intr un fel conceperea unui bebe si e bine sa iei cu trei luni inainte de concepere. Ce as putea sa iau eu sau sotul meu sa pot ramane mai repede insarcinata?!
6 comentarii
0
04-07-2017, ora 09:59
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

acidul folic se administreaza pentru bebelus de aceea este recomandat sa se administreze inainte de a ramane insarcinata, previne defectele congenitale la fat, nu actioneaza asupra fertilitatii, este recomandat pentru dezvoltarea fatului.
Pentru fertilitate si pentru conceperea unui copil va recomandam sa va adresati medicului, acesta va poate recomanda analize si investigatii care sa stabileasca ca totul este in regula si functional atat cu dvs. cat si cu partenerul dvs. de la distanta nu va poate spune nimeni de ce nu ramaneti insarcinata, cauzele sunt diferite de la persoana la persoana

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
06-07-2017, ora 13:09
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Aveti indicatie deja dupa 2 ani de contact neprotejat fara sarcina sa faceti investigatii specifice si primul pas este spermograma sotului!
0
07-07-2017, ora 02:40
ElyElisa
Nu este medic/terapeut
ElyElisa
Multumesc pentru timpul acordat!
0
06-07-2018, ora 22:08
crina roxana maria
Nu este medic/terapeut
crina roxana maria
buna seara! Eu am 18ani si imi doresc foarte mult copii. Am pierdut o sarcina anul trecut in noiembrie si de atunci nu am mai ramas insarcinata. Am urmat tratament dar nicuun rezultat
0
08-07-2018, ora 00:29
crina roxana maria
Nu este medic/terapeut
crina roxana maria
buna seara!Am pierdut si eu o sarcina anul trecut in noiembrie si de atunci nu am mai ramas insarcinara. acum iau profecund de vreo 3 saptamani
0
14-09-2018, ora 16:06
IONI225
Nu este medic/terapeut
IONI225
Profecund ajuta si daca am anexita si mi s-a spus ca de aceea concep mai greu? de 8 luni incercam sa avem un bebe si pana acumn nimic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Răceala la ovare
  •