cistita
buna seara. nu stiu sigur daca am cistita dar asa mi sa spus de la farmacie. am 18 ani iar anul acesta am racit de 2 ori jos sau nu stiu sa zic ca am patit. urinari dese, dureri in dreptul ovarelor, prima data in vara mi s-a intamplat si mi sa dat de la farmacie tagremin daca nu ma insel. acum aceiasi poveste din nou. doar ca de data asta mi sa dat nolicil400 si mi sa spus sa iau la 12 ore. iau de 4 zile si nu au niciun efect, si mi sa spus sa iau 5 zile. imi e frica sa merg la medic.nu stiu ce sa mai fac si cu cine sa vorbesc pentru ca stau cu tata acasa mama e plecata! va rog sa ma ajutatii
3 comentarii
Buna. De mai bine de 5 luni am avut o infectie urinara, am tratat-o, iar de 2 saptamani imi este inflamata uretra, ma incomodeaza mai ales cand stau pe scaun.Deasupra vaginului este ca o bila de marimea unei visine, nu este foarte mare insa dupa cum v-am precizat ma doare putin si am disconfort atunci cand stau jos. sunt foarte speriata si am spus ca inainte sa merg la medicul ginecolog as dori sfatul dumneavoastra. Igiena intima este foarte importanta pentru mine, de fiecare data folosesc servetele umede fara alcool, dupa contactul sexual mereu urinez si fac dus, folosesc tampoane interne. Care sa fie cauza. ????? Sa fie o noua infectie urinara? Cu ce se poate trata.????Ce tratament recomandati?, Nu pot sa stiu de unde a aparut inflamatia. Va rogg muult sa imi da-ti un raspuns.
pentru crycry., ca sa fii sigura ca ai cistita trebuie sa faci o analiza mai precis o urocultura iti cumperi un recipient pentru urina de la farmacie, dimineata te trezesti te speli in zona intima si faci pipi in recipient de la mijlocul jetului si duci analiza cat mai repede la un laborator daca ai vreun microb iti va iesi la analiza trateaza-l dupa antibiograma sanatate
PENTRU CRY CRY.iubita nu ai dc sa te temi de un doctor, trebuie sa te duci la un control ginecologic sa sti sigur ceea ce ai.nu sta sa astepti ca poate iti trecesau daca iau ceva ce mia spus nu stiu cine..poate ma lasa.nu este de gluma cu viata ta.poate tu crezi ca este cistita..dar daca e altceva?realizezi ca poti sa te imbolnavesti de altele?te rog iati inima in dinti si eventual o prietena si dute la doctor pt ca este cel mai sanatos.insanatosire gravnica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vaccin anti-cistita?
- 3Cistita hemoragica de 2 ani - Rog urgent un raspuns de specialitate
- 4cistita!?
- 118Afectiune a cailor urinare
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 2cistita acuta
- 12cistita interstitiala
- 7e cistita cronica?
- 2recidiveaza cistita..
- 0Contact sexual in timpul cistitei...da sau nu?
- 1cistita?
- 0Cistita hemoragica
- 1cistita cronica
- 7mancarimi in zona genitala
- 2sunt insarcinata si am facut cistita
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 2Cistita in 16 săptămânii
Mai multe informații despre: Cistita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: