Usturime
Buna ziua,
Am 17 ani si am o problema. Acum maxim 1 luna am fost la urologie cu sintome de cistita, mi s-a dat un tratament de 5 zile cu antibiotic, dupa efectuarea analizelor de sange +urina si ecografie abdominala ( tin sa mentionez ca toate analizele si ecografia au iesit perfecte). Totusi, dupa terminarea tratamentului, mai sunt momente cand ma ustura pe tractul urinar (cateodata si usturime la urinare), plus o senzatie de disconfort dupa urinare si senzatia de urinare continua. Intrebarea pe care v-o adresez, este cum pot scapa de aceste sintome?
Am 17 ani si am o problema. Acum maxim 1 luna am fost la urologie cu sintome de cistita, mi s-a dat un tratament de 5 zile cu antibiotic, dupa efectuarea analizelor de sange +urina si ecografie abdominala ( tin sa mentionez ca toate analizele si ecografia au iesit perfecte). Totusi, dupa terminarea tratamentului, mai sunt momente cand ma ustura pe tractul urinar (cateodata si usturime la urinare), plus o senzatie de disconfort dupa urinare si senzatia de urinare continua. Intrebarea pe care v-o adresez, este cum pot scapa de aceste sintome?
1 comentarii
Cu mare probabilitate este un calcul uretral sau vezical care nu s-a vizualizat ultrasonografic. Pentru a scapa de el, presupunand ca e acolo, e nevoie sa consumati 2-3 litri de lichide zilnic. Baile calde de sezut pot ajuta si ele. Ca medicatie, as recomanda Cystone 2 x 2 /zi timp de 1 luna de zile, apoi 1 x 2/zi inca 2 luni. Daca simptomele nu cedeaza trebuie mers la urolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la urinat
- 1senzatie de vezica plina si usturimi
- 15O recomandare si un sfat
- 4senzatie usturime penis
- 3secretie albicioasa si usturime la urinare
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 7usturimi la urinare.. urina alba
- 3usturime la urinare si discomfort
- 4Fac cistita des...
- 1Urologie!
- 1cistita?
- 8instilatii pentru cistita
- 1Durere in timpul actului sexual
- 2urinare cu durere mare
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 0Interpretare urocultura si psa
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
- 2Usturime la micțiune, scurgere lichid galben-verzui penis
- 2Usturimi la preput, când urinez.
- 2Ajutați-mă - a început să mă usture foarte rău când urinez
Mai multe informații despre: Cistita usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: