analize sifils
am fost diagnosticat acum un an pozitiv la sifilis, am facut 2 serii cu moldamin si doxiciclina...
dupa 8 luni VDTL a scazut la 3* si TPH la 2*... am mai facut o serie de doxiciclina si la 4 luni iarasi am repetat analizele acum stupoare VDRL 4* - 1/4 si TPH 3* 1/1280 mi-ar putea explica cineva ce inseamna asta, inca este laten virusul... este inca transmisbil si prin sarut ?
rog un raspuns urgent.
va multumesc
dupa 8 luni VDTL a scazut la 3* si TPH la 2*... am mai facut o serie de doxiciclina si la 4 luni iarasi am repetat analizele acum stupoare VDRL 4* - 1/4 si TPH 3* 1/1280 mi-ar putea explica cineva ce inseamna asta, inca este laten virusul... este inca transmisbil si prin sarut ?
rog un raspuns urgent.
va multumesc
2 comentarii
daca ai vdrl-ul pozitiv inseamna ca inca mai poti transmite boala chiar si prin sarut.Inseamna ca nu ai raspuns la tratament, trebuie sa te duci la medic urgent.
eu la fel m-am tratat si tot asa mi-a iesit 1/16 si 1/1280, dar medicul mi-a spus ca nu mai am boala, ca-s tratata, dra se negativeaza vdrl-ul mai greu. Mentionez ca am facut 4 cure de moldamin si acum fac una cu penicilina. Am o intrebare -cum se ia doxicilina si cate pastile ?pt ca as vrea sa fac si eu ca nu-mi strica, paote voi scapa o dat de boala asta.of
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5despre sifilis
- 1sifilis
- 1sifilis oare?
- 57sifilis - la cat timp dupa tratarea lui pot avea un copil?
- 240sifilis
- 3sifilis..analize angajare
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 0sifilis?
- 6sifilis dupa un an si ceva... sfaturi
- 2vreau sa ma conving daca am sifilis
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 0sifilis
- 6diagnosticat in urma cu 8 ani de sifilis, acum ne dorim un copil
- 7Posibila contaminare ?
- 9insarcinata primul trimestru sotul are sifilis latent si posibil hpv
- 1Sifilis