analize sifils
am fost diagnosticat acum un an pozitiv la sifilis, am facut 2 serii cu moldamin si doxiciclina...
dupa 8 luni VDTL a scazut la 3* si TPH la 2*... am mai facut o serie de doxiciclina si la 4 luni iarasi am repetat analizele acum stupoare VDRL 4* - 1/4 si TPH 3* 1/1280 mi-ar putea explica cineva ce inseamna asta, inca este laten virusul... este inca transmisbil si prin sarut ?
rog un raspuns urgent.
va multumesc
dupa 8 luni VDTL a scazut la 3* si TPH la 2*... am mai facut o serie de doxiciclina si la 4 luni iarasi am repetat analizele acum stupoare VDRL 4* - 1/4 si TPH 3* 1/1280 mi-ar putea explica cineva ce inseamna asta, inca este laten virusul... este inca transmisbil si prin sarut ?
rog un raspuns urgent.
va multumesc
2 comentarii
daca ai vdrl-ul pozitiv inseamna ca inca mai poti transmite boala chiar si prin sarut.Inseamna ca nu ai raspuns la tratament, trebuie sa te duci la medic urgent.
eu la fel m-am tratat si tot asa mi-a iesit 1/16 si 1/1280, dar medicul mi-a spus ca nu mai am boala, ca-s tratata, dra se negativeaza vdrl-ul mai greu. Mentionez ca am facut 4 cure de moldamin si acum fac una cu penicilina. Am o intrebare -cum se ia doxicilina si cate pastile ?pt ca as vrea sa fac si eu ca nu-mi strica, paote voi scapa o dat de boala asta.of
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sifilis
- 1Am sifilis sau alceva
- 3nelamurire- SIFILIS?
- 2sifilis????
- 2Sifilis
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 5acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...
- 2sifilis- este posibil ca...?
- 6sifilis ori hiv
- 1sifilis tratat cu moldamin iar rezultatul e marit
- 2Sunt tratata de sifilis cu rpr cantitativ 1 1?
- 0rezultat analize sifilis
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 0ROG INTERPRETARE REZULTAT RPR CARBON SI TPLA (NU TPHA)
- 2Analize Sifilis aproape de limite
- 2Depre sifilis
- 0poate fi sifilis
- 12Sifilis, injectii moldamin
- 5Sifilis: pot contamina pe cineva, daca imi face sex oral?
- 0Intrebare sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: