Amortirea degetelor de la miini si picioare
Mi-am facut analizele si in general sint bune adica citeodata glicemia e aproape la limita, tensiunea citeodata e mare dar in rest sint bune si totusi imi amortesc degetele si de la miini si de la picioare si chiar mina stinga si mi le simt umflate, si am impresia citeodata ca nu am aer, transpir, am facut si radiografie si sint rezulatatle bune, dar nu stiu ce se intimpla, totusi e ceva.
Si problema care ma face sa ma simt foarte rau e ca in fiecare dimineata scuip intr-una, parca am ceva care trebuie sa-l scuip, si eu nu fumez si fac mai rau decit cei care fumeaza, am facut radiografia la plamini si nu am nimic, si am luat si antibiotic si trece dar cind am oprit antibioticul, incep iarsi sa scuip.
Si problema care ma face sa ma simt foarte rau e ca in fiecare dimineata scuip intr-una, parca am ceva care trebuie sa-l scuip, si eu nu fumez si fac mai rau decit cei care fumeaza, am facut radiografia la plamini si nu am nimic, si am luat si antibiotic si trece dar cind am oprit antibioticul, incep iarsi sa scuip.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3degete amortite dimineata si dureri articulare cu limitarea mişcarilor
- 4amorteala degetelor
- 3imi amortesc pe rand degetele mainii stangi
- 4amorteala la degete si tremuratul mainii
- 2furnicaturi (amorteli) ale degetului mic si inelar
- 2degete amortite
- 1amortire degete
- 3imorteala a degetului mic de la mana stanga
- 1degete amortite
- 0AM DOUA DEGETE DE LA MANA STANGA AMORTITE
- 10doua degete amortite la mana stanga: degetul mic si inelar
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 17Tenosinovita. Deget amortit
- 1Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
- 0Deget mare amortit si dureros dupa recoltare analize
- 1Sindrom de tunel carpian dupa nastere
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 2Îmi simt degetul mare de la picior
- 1Amorțeală deget
- 1Amorțeala degete
Mai multe informații despre: amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: