Deget mare amortit si dureros dupa recoltare analize

05-01-2019
Al3x@
Nu este medic/terapeut
Al3x@
Buna seara,

Acum o saptamana a fost nevoie sa mi se recolteze analize. Mi-au luat sange din vena, exact de la jumatatea mainii. In timp ce cauta vena, am simtit o intepatura puternica. Dupa aproximativ o ora, am simtit furnicaturi din ce in ce mai puternice in degetul mare. Furnicaturile persista si acum, degetul e amortit, mi se pare ca nu il simt in totalitate si de cateva zile a devenit mai dureros. Durerea si amorteala radiaza de la locul intepaturii, atat spre umar, cat si spre palma, insa aici se simte mult mai putin. Cel mai rau se simte cand tin mana intinsa. Am fost la medicul de familie care mi-a spus ca trece de la sine si nu a vrut sa imi dea trimitere “pentru o prostie”. Am cautat diferite discutii pe aceasta tema, insa nu am gasit nimic concret. Va rog, daca se poate, sa imi spuneti daca aceasta amorteala/durere trece de la sine sau unde ar trebui sa merg pentru un control/ce investigatii trebuie facute.

Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: