amortire degete
Buna seara,
Mama mea are varsta de 53 ani si imi spune ca de o saptamana si ceva simte ca o plesnitura in muschii mainii stangi de la cot in jos, i se ingroasa venele si nu simte doua degete. Mi-a specificat ca nu i s-a mai intamplat asa ceva insa acum ceva timp imi spunea ca atunci cand se supara ii apar ca niste bilute albe in fata ochilor si nu se simte deloc bine, i se ia vederea, ameteste
Specific, deasemenea ca nu este in tara si nu poate beneficia de un consult imediat. Puteti sa imi oferiti informatii, va rog?
Cu respect,
Stefania Dutoiu
Mama mea are varsta de 53 ani si imi spune ca de o saptamana si ceva simte ca o plesnitura in muschii mainii stangi de la cot in jos, i se ingroasa venele si nu simte doua degete. Mi-a specificat ca nu i s-a mai intamplat asa ceva insa acum ceva timp imi spunea ca atunci cand se supara ii apar ca niste bilute albe in fata ochilor si nu se simte deloc bine, i se ia vederea, ameteste
Specific, deasemenea ca nu este in tara si nu poate beneficia de un consult imediat. Puteti sa imi oferiti informatii, va rog?
Cu respect,
Stefania Dutoiu
1 comentarii
trebuie consultat un medic sa-i faca ceva analize de sange.poate fi vorba de o lipsa de vitamine, mai ales vara si mamei mele i se mai intampla asa si isi ia calciu cu magneziu si se simte mai bine, dar cel mai bine e sa va vada un medic.multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3imi amortesc pe rand degetele mainii stangi
- 4amorteala la degete si tremuratul mainii
- 0Amortirea degetelor de la miini si picioare
- 5deget amortit, iar il ating de o suprafata dura simt niste furnicaturi
- 1calcai amortit
- 2amorteli degete maiini
- 0Este necesara operatia ?
- 2amorteala degete maini
- 2Amortire degete maini
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 17Tenosinovita. Deget amortit