Dureri de cap și amorțeală
![Carladunca](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua, am de o săptămână aproximativ niste dureri de cap ciudate pe partea stângă la tâmple și frunte și uneori se muta pe mijlocul capului. Nu sunt puternice dar sunt deranjante ca o presiune așa... A început să și amorțească tot așa în crestetul capului până jos la ceafa foarte ciudat.
Au ceva legătură cu starea de anxietate/panica? Îmi fac tot felul de filme sa nu am ceva grav etc, îmi e foarte frică pentru mine că am un copil mic și cred că le duc la extrem toate stările. De când a început nebunia asta cu pandemia am un stres imens mă gândesc la ce e mai rau și așa mai departe. Încotro ar trebui sa mă duc? La neurolog, psiholog?Va mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns !
Au ceva legătură cu starea de anxietate/panica? Îmi fac tot felul de filme sa nu am ceva grav etc, îmi e foarte frică pentru mine că am un copil mic și cred că le duc la extrem toate stările. De când a început nebunia asta cu pandemia am un stres imens mă gândesc la ce e mai rau și așa mai departe. Încotro ar trebui sa mă duc? La neurolog, psiholog?Va mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns !
2 comentarii
![Psiholog Berdei Roxana](/arata_img.php?img=cont_173898.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, durerile de cap pot avea cauze multiple. În primul rând trebuie sa faceti investigatii medicale, asa cum ati spus chiar dvs. trebuie sa va vada un medic neurolog., cât mai urgent. Ulterior apelați la psiholog pentru a va regăsi echilibrul interior. Durerea pe care o simțiți poate fi o somatizare, dar inițial trebuie sa excludeti alte cauze medicale.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
![Carladunca](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Am sunat la toate clinicile din oraș și nu sunt locuri nu mă primește nimeni și medicul de familie e in concediu. Durerile de cap au trecut complet dar a rămas amorțeala.Am uitat sa specific că eu am avut Covid in septembrie are vreo legătură oare. Până ajung la medic mi-am luat un stres clin și un complex B. Sper sa fiu mai bine.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Maini si picioare amortite
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 4dureri in bratul stang si amorteli
- 6simt niste senzatii anormale in zona picioarelor: amorteli, furnicaturi
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 5anxietate si dureri de cap
- 0Ganglioni, dureri de cap zilnic
- 4nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
- 1amorteala si cefalee
- 8Lyme ori altceva?
- 2Amorţeală pulpa exterioara dreaptă
- 22dureri de cap
- 3Amorteala faciala
- 4amorteala fata partea stanga
- 6Durere groaznica de cap
- 1Dureri de cap dese și simptome de vărsături
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: