Dureri de cap și amorțeală
Bună ziua, am de o săptămână aproximativ niste dureri de cap ciudate pe partea stângă la tâmple și frunte și uneori se muta pe mijlocul capului. Nu sunt puternice dar sunt deranjante ca o presiune așa... A început să și amorțească tot așa în crestetul capului până jos la ceafa foarte ciudat.
Au ceva legătură cu starea de anxietate/panica? Îmi fac tot felul de filme sa nu am ceva grav etc, îmi e foarte frică pentru mine că am un copil mic și cred că le duc la extrem toate stările. De când a început nebunia asta cu pandemia am un stres imens mă gândesc la ce e mai rau și așa mai departe. Încotro ar trebui sa mă duc? La neurolog, psiholog?Va mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns !
Au ceva legătură cu starea de anxietate/panica? Îmi fac tot felul de filme sa nu am ceva grav etc, îmi e foarte frică pentru mine că am un copil mic și cred că le duc la extrem toate stările. De când a început nebunia asta cu pandemia am un stres imens mă gândesc la ce e mai rau și așa mai departe. Încotro ar trebui sa mă duc? La neurolog, psiholog?Va mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns !
2 comentarii
Buna ziua, durerile de cap pot avea cauze multiple. În primul rând trebuie sa faceti investigatii medicale, asa cum ati spus chiar dvs. trebuie sa va vada un medic neurolog., cât mai urgent. Ulterior apelați la psiholog pentru a va regăsi echilibrul interior. Durerea pe care o simțiți poate fi o somatizare, dar inițial trebuie sa excludeti alte cauze medicale.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Am sunat la toate clinicile din oraș și nu sunt locuri nu mă primește nimeni și medicul de familie e in concediu. Durerile de cap au trecut complet dar a rămas amorțeala.Am uitat sa specific că eu am avut Covid in septembrie are vreo legătură oare. Până ajung la medic mi-am luat un stres clin și un complex B. Sper sa fiu mai bine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8amorteli la bratul drept
- 4Amortirea aleatorie a unor parti ale corpului cu scaderea temperaturii lor.
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 3intepaturi si amorteli ale pielii capului
- 3durere puternica de cap
- 4Partea dreapta amortita
- 6de aproape 2 luni numai imi simt capul...
- 2Dureri de ceafa si vedere incetosata
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 1amorteala puternica !
- 0Amorteli ale pielii
- 6Migrena, laptele si neurologii !
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 0Dureri de cap interminabile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: