Dureri de cap și amorțeală

07-01-2021
Carladunca
Nu este medic/terapeut
Carladunca
Bună ziua, am de o săptămână aproximativ niste dureri de cap ciudate pe partea stângă la tâmple și frunte și uneori se muta pe mijlocul capului. Nu sunt puternice dar sunt deranjante ca o presiune așa... A început să și amorțească tot așa în crestetul capului până jos la ceafa foarte ciudat.
Au ceva legătură cu starea de anxietate/panica? Îmi fac tot felul de filme sa nu am ceva grav etc, îmi e foarte frică pentru mine că am un copil mic și cred că le duc la extrem toate stările. De când a început nebunia asta cu pandemia am un stres imens mă gândesc la ce e mai rau și așa mai departe. Încotro ar trebui sa mă duc? La neurolog, psiholog?Va mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns !
2 comentarii
0
07-01-2021, ora 15:06
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna ziua, durerile de cap pot avea cauze multiple. În primul rând trebuie sa faceti investigatii medicale, asa cum ati spus chiar dvs. trebuie sa va vada un medic neurolog., cât mai urgent. Ulterior apelați la psiholog pentru a va regăsi echilibrul interior. Durerea pe care o simțiți poate fi o somatizare, dar inițial trebuie sa excludeti alte cauze medicale.
Multa sanatate!
0
08-01-2021, ora 15:40
Carladunca
Nu este medic/terapeut
Carladunca
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Am sunat la toate clinicile din oraș și nu sunt locuri nu mă primește nimeni și medicul de familie e in concediu. Durerile de cap au trecut complet dar a rămas amorțeala.Am uitat sa specific că eu am avut Covid in septembrie are vreo legătură oare. Până ajung la medic mi-am luat un stres clin și un complex B. Sper sa fiu mai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  • Ce indicii oferă localizarea durerii de cap
  • Modalități de a trata durerea de cap fără medicamente
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • Riscul de suicid la persoanele diagnosticate cu cefalee
  •