Maini si picioare amortite

De aproape o luna de zile am mainile si picioarele amortite. Am inceput sa nu pot sa-mi controlez mersul si parca nu am stabilitate pe picioare. Am fost internat in spital si am facut tot felul de analize dar am iesit fara un diagnostic clar. Am facut si examen RMN pe 3 portiuni de coloana la care mi s-a spus ca am doar un inceput de hernie. Acum fac tratament cu Medrol si Millgamma pentru o presupusa parapareza spastica, dar nu ma simt bine deloc. Va rog daca puteti sa-mi spuneti care ar fi cauza, sau unde sa ma adresez deoarece simt ca boala se agraveaza. Va multumesc.
6 comentarii

Cel mai bine este sa refaceti R.M.N.-ul si daca aveti hernie de disc, neaparat trebuie sa va operati. Sanatate!
Andreea
Andreea

Si parerea mea este sa refaceti RMN-ul pentru a infirma sau in cel mai rau caz a confirma diagnosticul de Scleroza Multipla (SM).Daca dispuneti de bani va puteti programa la clinica pro-life. Au aparatura performanta dar desigur si preturile sunt pe masura.Multa sanatate!

De asemenea daca va hotarati sa refaceti investigatia RMN, solicitati si la cap nu numai la coloana cervicala, eventual cu substanta de contrast.

CAMELIA se poate sa ai si TOXOPLASMOZA fa-ti analizele sindromului TORCHI, ( cred ca asa se scrie ).

chiar daca sunteti suspecta de orice boala autoimuna, faceti analize pt anticorpi borrelia. -

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 6amortire partiala a degetelor de la mana stanga
- 22ciocuri pe coloana
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 9mi-a amortit fata
- 21discopatie lombara, dureri de coloana zilnice si cateodata ale soldului
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 9Nu ma depisteaza
- 11probleme ale articulatiilor
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 8durere cot si amorteala
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 1ameteli si amorteli
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 0Imi amoarte obrazul stang
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 18amorteli picioare si maini
- 0Gura amortia
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: