Maini si picioare amortite
De aproape o luna de zile am mainile si picioarele amortite. Am inceput sa nu pot sa-mi controlez mersul si parca nu am stabilitate pe picioare. Am fost internat in spital si am facut tot felul de analize dar am iesit fara un diagnostic clar. Am facut si examen RMN pe 3 portiuni de coloana la care mi s-a spus ca am doar un inceput de hernie. Acum fac tratament cu Medrol si Millgamma pentru o presupusa parapareza spastica, dar nu ma simt bine deloc. Va rog daca puteti sa-mi spuneti care ar fi cauza, sau unde sa ma adresez deoarece simt ca boala se agraveaza. Va multumesc.
6 comentarii
Cel mai bine este sa refaceti R.M.N.-ul si daca aveti hernie de disc, neaparat trebuie sa va operati. Sanatate!
Andreea
Andreea
Si parerea mea este sa refaceti RMN-ul pentru a infirma sau in cel mai rau caz a confirma diagnosticul de Scleroza Multipla (SM).Daca dispuneti de bani va puteti programa la clinica pro-life. Au aparatura performanta dar desigur si preturile sunt pe masura.Multa sanatate!
De asemenea daca va hotarati sa refaceti investigatia RMN, solicitati si la cap nu numai la coloana cervicala, eventual cu substanta de contrast.
CAMELIA se poate sa ai si TOXOPLASMOZA fa-ti analizele sindromului TORCHI, ( cred ca asa se scrie ).
chiar daca sunteti suspecta de orice boala autoimuna, faceti analize pt anticorpi borrelia. -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 4Senzatie de apasare in piept si bratul stang amortit usor
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 7vertij, amorteala pe partea dreapta, nervozitate
- 7Amorteala degetului mic si a inelarului
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 6amorteala partiala picior stang de 2 zile
- 8durere cot si amorteala
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 2dupa 3 zile de la anestezia dentara am in continuare buza inferioara, 3 dinti si barbia amortite
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 1Buza superioara amortita. Simt ca niste ace.
- 2Amorteala faciala acuta
- 11Am Anxietate? Va rog am nevoie de raspuns
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: