senzatie de amorteala si fragilitate a oaselor

02-02-2011
KarinaM
Nu este medic/terapeut
KarinaM
Buna ziua,

va rog sa imi spuneti, daca stiti, daca e cazul sa ma ingrijorez. am observat in ultima luna ca imi amortesc oasele si le simt asa casante, mai mult trosnesc cand ma misc si ma unori ma dor, cand ma ridic mai brusc din pat. sa fie lipsa de calciu sau e vba de altceva?

va sunt recunoscatoare
K
3 comentarii
0
02-02-2011, ora 14:07
Gya_36
Nu este medic/terapeut
Gya_36
Karina,

Durerile poti fi pe de o parte si din cauza saltelei (daca zici ca ai durerile dupa ce te ridici din pat), dar ai putea avea si un inceput de artroza. Apropo de saltea, eu am schimbat-o pe a mea de curand si dorm mult mai bine, inainte efectiv ma sculam intepenita. La mine e de vina si artroza pe care am capatat-o de vreo doi ani incoace (probabil ca boala s-a declansat si pe fondul unui sistem imunitar mai scazut, lipsa de calciu.nu-mi dau seama). In orice caz, pentru mine perioadele reci (toamna-iarna-primavara) sunt un cosmar. Incerc sa evit frigul cat pot, fac regulat si fizioterapie. Antiinflamatoare nu prea mai iau, in schimb ca si tratament de intretinere ma inteleg foarte bine cu Piascledine care este din extracte naturale de avocado si soia. Asta se ia chiar si 1 an de zile, mai faci o pauza de 2-3 luni si incepi iar si tot asa. Insa cel mai bine ar fi sa te duci la medic, eventual la un reumatolog, ca sa vezi ce diagnostic iti pune.
0
14-02-2011, ora 14:55
KarinaM
Nu este medic/terapeut
KarinaM
Multumesc frumos Gya,

Ce bine ar fi sa ma ajute si pe mine Piascledine. Costa mult pe luna? Ma gandesc sa il incerc. Un reumatolog bun in Bucuresti stii cumva?

Sanatate Multa!
0
15-02-2011, ora 12:34
Gya_36
Nu este medic/terapeut
Gya_36
Pana nu ai un diagnostic, nu are rost sa incerci tot felul de medicamente, chiar si naturale. Stiu un medic reumatolog bun, daca-mi dai o dresa de mail iti dau toate datele. Cutia de piascledine cu 15 capsule costa vreo 50 de lei, deci ai nevoie de 2 cutii intr-o luna. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: