Amorțeală pe partea dreapta a corpului
Bună ziua! Vă scriu în legătură cu o problemă mare pe care o am și care a început aproximativ acum o săptămână. Totul a început cu o durere în partea stângă, sub coaste, pe care am mai avut-o. Apoi mi se părea ca ma doare spatele în dreptul plămânilor. Eu de fel, sunt ipohondru. Am început sa ma stresez în continuu, sa nu mai mănânc, iar de câteva zile am început sa simt o stare de amețeală și parcă nu umblam cu picioarele mele. Iar acum am impresia ca îmi e amorțita puțin partea dreapta a corpului, față, mana, picior (nu se simte în continuu). Simt și când fac duș ca ma arde mai tare apa fierbinte pe partea stângă a corpului decât pe partea dreaptă. Următorul pas ar fi sa merg la neurolog? Menționez ca la radiografie, eco și o grămadă de analize la sânge nu a ieșit nimic în neregulă. Chestia e ca sunt foarte stresat de tumorile cerebrale, încât nu mai dorm noaptea, caut într una pe internet, am slăbit 4 kg săptămâna asta și nu pot sa mananc nimic. Ar putea fi aceasta amorțeală a corpului pe partea dreaptă și din altă cauză?Menționez ca nu ma doare capul și nu am vomitat. Va mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere in partea stanga sub coaste dupa mancare
- 0Durere sub coasta in partea stanga
- 2Durere/intepaturi partea stanga sus de 4 zile
- 0Dureri in partea stanga, splina marita
- 0Dureri partea stinga
- 0Tuse care se rupe, ma doare rau sub coasta stanga
- 1Problema colon
- 3Durere in stanga sub coasta
- 2Durere de burta și stare generala proasta
- 0Amorteala și durere în partea stanga a abdomenului
- 2Junghi ascuțit la respirație intensa!
- 3Colon iritabil - simptome
- 2Dureri mari: colon iritabil sau gastrită?
- 3Hematolog - durere puternica în partea stânga sub coaste
- 2Senzatie de presiune in partea stanga langa stomac
Mai multe informații despre: durere subcostala stanga durere sub coaste in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: