Junghi ascuțit la respirație intensa!

15-06-2021
Christhian
Nu este medic/terapeut
Christhian
Buna ziua! Mă numesc Cristian, am 42 de ani, 1, 73m și 78 kg. De ieri după masa de prânz, ceva cantitate cam mare, preparata de mine, a fost un meniu de peste, am simțit o durere in partea stângă sub coaste ce radia în spate spre rinichi. Am crezut că poate am exagerat cu masa și îmi va trece până seara, dar nu, durerea continua și azi și se resimte puternic când trag aer puternic în piept in acea zona și radiază spre umărul stâng, zona de mușchi dintre gât și umăr. Ar tb să mă alarmez? Va trece de la sine? Sunt cu tratament de tensiune arteriala, colesterol.pt acid uric, crescut Menționez că beau apa foarte multa, cam 4, 5 litri pe zi. M am lovit ușor în partea stângă.spate, zona rinichilor și nu simt nici o durere. Vă mulțumesc și aștept răspunsul dvs.!
2 comentarii
0
15-06-2021, ora 21:04
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
E greu de spus ce ar putea fi - poate o iritatie nervoasa functionala dupa o dilatatie exagerata a stomacului, caz in care ati putea lua un antiinflamator p.o., daca nu aveti contraindivcatii, cu urmarirea evolutiei
- sau ar putea fi, tinand cont de masa de peste, un os, care sa fi facut ceva mecanic, caz in care trebuie sa mergeti la primiri urgente, daca simptomatologia se agraveaza
0
16-06-2021, ora 17:56
Christhian
Nu este medic/terapeut
Christhian
Da, am fost astăzi la farmacie și am luat un antiinflamator, nurofen forte și anti spasmin forte, de 80mg. Durerea acuta la respirație s a localizat Intr un punct, exact sub coaste, spre sold.nu mai radiază. Vă mulțumesc pt răspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de plămâni - ce trebuie să știi
  •