Junghi ascuțit la respirație intensa!
Buna ziua! Mă numesc Cristian, am 42 de ani, 1, 73m și 78 kg. De ieri după masa de prânz, ceva cantitate cam mare, preparata de mine, a fost un meniu de peste, am simțit o durere in partea stângă sub coaste ce radia în spate spre rinichi. Am crezut că poate am exagerat cu masa și îmi va trece până seara, dar nu, durerea continua și azi și se resimte puternic când trag aer puternic în piept in acea zona și radiază spre umărul stâng, zona de mușchi dintre gât și umăr. Ar tb să mă alarmez? Va trece de la sine? Sunt cu tratament de tensiune arteriala, colesterol.pt acid uric, crescut Menționez că beau apa foarte multa, cam 4, 5 litri pe zi. M am lovit ușor în partea stângă.spate, zona rinichilor și nu simt nici o durere. Vă mulțumesc și aștept răspunsul dvs.!
2 comentarii
Buna ziua.
E greu de spus ce ar putea fi - poate o iritatie nervoasa functionala dupa o dilatatie exagerata a stomacului, caz in care ati putea lua un antiinflamator p.o., daca nu aveti contraindivcatii, cu urmarirea evolutiei
- sau ar putea fi, tinand cont de masa de peste, un os, care sa fi facut ceva mecanic, caz in care trebuie sa mergeti la primiri urgente, daca simptomatologia se agraveaza
E greu de spus ce ar putea fi - poate o iritatie nervoasa functionala dupa o dilatatie exagerata a stomacului, caz in care ati putea lua un antiinflamator p.o., daca nu aveti contraindivcatii, cu urmarirea evolutiei
- sau ar putea fi, tinand cont de masa de peste, un os, care sa fi facut ceva mecanic, caz in care trebuie sa mergeti la primiri urgente, daca simptomatologia se agraveaza
Da, am fost astăzi la farmacie și am luat un antiinflamator, nurofen forte și anti spasmin forte, de 80mg. Durerea acuta la respirație s a localizat Intr un punct, exact sub coaste, spre sold.nu mai radiază. Vă mulțumesc pt răspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Durere ascutita in partea stanga subcostal
- 33durere in partea stanga a abdomenului sus
- 6Durere in partea stanga sub coaste dupa mancare
- 1Durere in partea stânga sub coaste dar și in partea dreapta
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 3Jena in partea stanga, senzatie de piept greu
- 3Durere in piept!!!
- 1Splina marita?
- 0Durere in partea stângă
- 0Tomografie computerizata
- 0Tuse care se rupe, ma doare rau sub coasta stanga
- 3Durere in stanga sub coasta
- 2Durere de burta și stare generala proasta
- 0Durere sub coasta stanga, dispare la prima bere sau a doua bere
- 0Durere in partea stanga, sub coaste la copil de 4 anisori
- 3Hematolog - durere puternica în partea stânga sub coaste
Mai multe informații despre: Durere toracica asociata cu respiratia durere subcostala stanga durere sub coaste in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: