amorteli de fata si maini
buna ziua, ma numesc ioana si am 20 de ani, am unele zile in care imi amorteste fata, mainile si uneori pielea capului, mentionez ca iau calciu cu magneziu si D3.
5 comentarii
Citeste "Hrana vie" de Ernst Gunter. Aceasta carte va face lumina in mecanismul de aparitie a bolilor si invers, indepartarea lor. Poti sa o comanzi pe net - 21 lei.
Si vei vedea cum toxinutele ce se formeaza datorita alimentelor prelucrate termic, sunt de natura acida, se prezinta sub forma de cristale, granule, microscopice (deci nu se vad la investigatiile imagistice).
Ele fiind usoare, ocupa pozitii inalte: scalp, sistem vervos central.
Ele sunt acizi saruri acide insolubile, infundand vasele. Parti ale corpului, organe, glande, nu mai primesc sangele oxigenat si cu nutrienti, necesar optimei functionari. Apar disfunctiile, bolile.
Remediul? unul bazic, fireste, care sa neutralizeze acizii insol. numiti toxine (obturantii, dopurile).
iti voi spune doar de 2 remedii pt. inceput:
1. Remediul bazic - Argila (ia doze marite, de 5-6 ori), MagAnghinar (1-2 ori pe zi)
2. Branca ursului - este ajutatorul ce faciliteaza patrunderea remediului bazic (alcalin) in vasele cele mai fine, atingand toxinutele acide pe care le neutralizeaza. Acestea nu sunt neutralizate total, ci numai micsorate.
Ele o iau la vale prin vase, la un moment dat se acumuleaza pe vasele ceva mai mari.
Le infunda temporar producand acel rau numit rau de vindecare - pt. a scapa de el, luam Branca ursului (Heracleum sphondylium)
Ia aceste 2 remedii si vei vedea progresul.
Remediul bazic nu lasa sa se mai consume propriile rezerve de Ca si Mg.
Consuma sucuri la storcator din varza, sau morcov, sau telina - adica un singur component.
Redu carnea, inlocuieste zaharul cu mierea de calitate.
Si vei vedea cum toxinutele ce se formeaza datorita alimentelor prelucrate termic, sunt de natura acida, se prezinta sub forma de cristale, granule, microscopice (deci nu se vad la investigatiile imagistice).
Ele fiind usoare, ocupa pozitii inalte: scalp, sistem vervos central.
Ele sunt acizi saruri acide insolubile, infundand vasele. Parti ale corpului, organe, glande, nu mai primesc sangele oxigenat si cu nutrienti, necesar optimei functionari. Apar disfunctiile, bolile.
Remediul? unul bazic, fireste, care sa neutralizeze acizii insol. numiti toxine (obturantii, dopurile).
iti voi spune doar de 2 remedii pt. inceput:
1. Remediul bazic - Argila (ia doze marite, de 5-6 ori), MagAnghinar (1-2 ori pe zi)
2. Branca ursului - este ajutatorul ce faciliteaza patrunderea remediului bazic (alcalin) in vasele cele mai fine, atingand toxinutele acide pe care le neutralizeaza. Acestea nu sunt neutralizate total, ci numai micsorate.
Ele o iau la vale prin vase, la un moment dat se acumuleaza pe vasele ceva mai mari.
Le infunda temporar producand acel rau numit rau de vindecare - pt. a scapa de el, luam Branca ursului (Heracleum sphondylium)
Ia aceste 2 remedii si vei vedea progresul.
Remediul bazic nu lasa sa se mai consume propriile rezerve de Ca si Mg.
Consuma sucuri la storcator din varza, sau morcov, sau telina - adica un singur component.
Redu carnea, inlocuieste zaharul cu mierea de calitate.
Ioana, ti-am scris un mesaj, dai pe "Modificati profilul dvs.", si mai jos in pagina il gasesti.
Numai bine.
Numai bine.
S-ar putea (poate nu-i asa, dar nu te speria) sa fie putin infundate glandele paratiroide si prin urmare sa nu se prea asimileze Ca.
Se vor elibera de obturanti tot cu remediile naturiste bazice si antioxidante si cu ajutatorii (relaxantul vaselor, antiinflamatori, constituenti/constructori ai porilor membranelor celulare, ...etc)
Se vor elibera de obturanti tot cu remediile naturiste bazice si antioxidante si cu ajutatorii (relaxantul vaselor, antiinflamatori, constituenti/constructori ai porilor membranelor celulare, ...etc)
doamna anca, am incercat sa va scriu un email pe adresa oferita de dvs insa se pare ca nu este corecta, va voi raspunde aici la intrebare prt ca nu mi-e rusine cu studiile pe care le am pana la momentul acesta:am teriminat 10 cls la croitorie si acum sunt anul 3 la seral la contabilitate, puteti sa imi scrieti in termeni medicali de specialitate deoarece eu citesc mult si urmaresc emisiuni educative cu teme medicale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Buza amortita
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 2Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat
- 6Dureri inima - Amorteala membrelor - Vene Pronuntate
- 3Protruzii discale lombare etajate L4-L5 si L5-s1
- 3Amorteli dupa operatie ulnar stang
- 3amorteli maini
- 2amorteli mini si picioare
- 3durere zona lombara amorteala si furnicaturi tot membru stang
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 2Amorteala mana dreapta
- 2Mainile imi amortesc de la cot pana la degete
- 0Amorteala mainilor
- 2Amorteala faciala acuta
- 0Amorteli mana si piciorul drept
- 1Amorețesc foarte tare mainiile si picioarele.Din ce cauza ?
- 0Nu simt mana stanga cum ar trebui - este posibil sa fi facut un AVC?
Mai multe informații despre: Amorteala amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: