Buza inferioara amortita (anesteziata) dupa o operatie cu anestezie generala
Buna ziua.
Acum 5 zile am avut o operatie cu anestezie generala. Operatia a mers ok si nu au fost probleme in timpul anesteziei.
Cand m-am trezit, ma simteam bine cu exceptia faptului ca jumatate (sau mai putin) din buza inferioara era inca amortita si aveam o aftoza grupata in spatele buzei (3 afte). Dupa externare, mi-am tratat aftele care au trecut in aproximativ 2 zile insa senzatia de amorteala (anestezie) a ramas activa.
Acum au trecut 5 zile deja si am o ulceratie foarte mica in spatele buzei si inca nu imi simt acea jumatate de buza inferioara la atingere (inca este anesteziata).
Aveti idee ce s-ar fi putut intampla, daca pot trata sau daca leziunea este permanenta?
Va multumesc.
Acum 5 zile am avut o operatie cu anestezie generala. Operatia a mers ok si nu au fost probleme in timpul anesteziei.
Cand m-am trezit, ma simteam bine cu exceptia faptului ca jumatate (sau mai putin) din buza inferioara era inca amortita si aveam o aftoza grupata in spatele buzei (3 afte). Dupa externare, mi-am tratat aftele care au trecut in aproximativ 2 zile insa senzatia de amorteala (anestezie) a ramas activa.
Acum au trecut 5 zile deja si am o ulceratie foarte mica in spatele buzei si inca nu imi simt acea jumatate de buza inferioara la atingere (inca este anesteziata).
Aveti idee ce s-ar fi putut intampla, daca pot trata sau daca leziunea este permanenta?
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1amorteala la nivelul fetei
- 17amortire deget mic mina stinga
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 4Problema persistenta.
- 11probleme ale articulatiilor
- 8intelepaturi in zona inimii, iar acum incepe sa imi amorteasca mana stanga
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 4dureri in bratul stang si amorteli
- 0buza inferioara umflata
- 7Am probleme de cativa ani cu genunchii
- 6de aproape 2 luni numai imi simt capul...
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 1Nu pot sa stau pe varfurile picioarelor si mainile le simt amortite
- 0Este necesara operatia ?
- 11Urgent ajutor, nu mi revin dupa anestezia generala!
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 5Besica la buza inferioara
- 1Posibil o parestezie?
- 0Anestezie pacient afectiuni neurologice (neurinom)
Mai multe informații despre: Buzele Anestezia generala Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: