zona vaginala... scurgeri si miros neplacut
Buna! sunt noua pe acest forum si as avea si eu o intrebare...putin cam stanjenitoare...
Am 14 ani si sunt virgina dar de ceva timp zona mea vaginala are un miros neplacut oricat mas spala mirosul revine si mai am zilnic o scurgere vaginala cu o culoare alburie
Ce ar trebui sa fac sa scap de aceste probleme?
Multumesc anticipat!
Am 14 ani si sunt virgina dar de ceva timp zona mea vaginala are un miros neplacut oricat mas spala mirosul revine si mai am zilnic o scurgere vaginala cu o culoare alburie
Ce ar trebui sa fac sa scap de aceste probleme?
Multumesc anticipat!
4 comentarii
chiar nu poate sa-mi raspunda nimeni?
eu chiar sunt speriata de aceasta problema...
eu chiar sunt speriata de aceasta problema...
Draga mea, nu trebuie sa te sperii ci trebuie sa lasi jena la o parte si sa consulti un medic pentru ca ar putea fi vorba de o infectie care cu tratament adecvat va disparea, dar numai in urma unui consult medical poti beneficia de tratamentul corect. De ce nu vorbesti cu mama ta ?
imi este rusine sa ii spun.mi se pare ceva jenant si ciudat.
Sa nu -ti fie rusine, gandestete ca este ceva normal sa discuti in primul rand cu parintii tai cand ai o problema ; in cazul acesta mama ar fi cea potrivita sa te ajute. Nu mai amana si vorbeste cu mama sa te duca la un doctor. Inca esti mica, ti se pare ciudat, dar cu timpul vei realiza ca femeile se intalnesc des cu astfel de probleme care trebuiesc rezolvate corect, adica la doctor.Te pup si astept sa-mi scrii ce ai facut !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ingras?
- 3Scurgere de culoare.cenusie?
- 9cine ma poate ajuta
- 3aparatul dentar mi-ar putea da o forma dintiilor?
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 4scurgeri maronii
- 7probleme cu vocea si am 14 ani
- 6Solutii impotriva caderii parului pt adolescenti
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 20intrebare: lichid de culoare si aspect de cm.. ce e?
- 4O problema destul de jenanta...
- 8AJUTOR! sunt disperata! El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui.
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 0Scurgere vaginala
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 3Probleme adolescent
- 1Nu vreau sa merg la ginecolog
- 1Scurgere vaginala
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: