am 16 ani si am spondilita anchilozanta
am 16 ani am spondilita anchilozanta, ma ajuta prednison? da dependenta? va rog puteti sa ma ajutati?
3 comentarii
Nu ajuta si nu recomand Prednison! Si evident, da dependenta! Adresati-va unui reumatolog, nu cred ca acesta v-ar da prednison...
buna ziua , mi sa recomandat prednisonul de un medic reumatolog italian, in urma unei consultatii cu radiografie la coloana acum ma simt mai bine dar boala trebuie stopata nu vreau sa mai am dureri si intepeniri va rog ma puteti ajuta ?medicii reumatologi de aici nu vor sami dea tratament spun ca sunt copil dar vreau sa ma fac bine va rog ma puteti ajuta?
Prednisonul nu te vindeca ci decit produce remisia afectiunii ce o ai fiind un antiinflator ca si diclofenacul, nurofenul, profenidul, ketonalul, dar de alta clasa steroidian adica ormonal.trebuie sa maninci complet nesara, si da a re reactii advrese cea mai periculoasa fiind hipertensiunea.Boala de care suferi poate fi tratata si cu metotrexat dar iarasi e un medicament cu grave reactii adverse sau salazopirina.Poti incerca si homeopatia pentru ca medicii romani asta vor sa spuna:e o afectiune cronica ce evolueaza in pusee de acutizare care le percepi cu durere si limitarea miscarilor coloanei, de aceea fiind foarte tinar trebuie sa iei medicamentele gradat de la cel mai usor(si ca efect si ca reactii adverse)si pina la cele specifice cu efecte rapide de calmare a durerii dar si cu reactii adverse severe.Pentru detalii scrie-mi -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 3dieta
- 7hodgkin-va rog sa ma ajutati
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 7Ce sa fac? Sa-i spun iubitului meu de celalalt baiat?
- 10ce sa cred?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3dureri de cap in fiecare zi
- 9o gramada de simptome si niciun raspuns
- 13Vreau sa-mi incep viata sexuala
- 99Adolescenta urata
- 4fractura de clavicula la un copil de 14 luni
- 4Pete albe pe penis
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 9avort fara sa afle parintii
- 2Tulburari de memorie in adolescenta
- 4Problema penis 15 ani
Mai multe informații despre: Spondilita anchilozanta Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: