Ameteli puternice. Sa fie oare vertij ?
Buna ziua, ma numesc Alina, sunt din Constanta, si am 17 ani. De 2 zile sunt ametita incontinuu, simt ca se invarte casa cu mine, chiar si cand stau in pat simt ca sunt ametita.. Initial am crezut ca este o raceala, pentru ca am mai stranutat in ultimul timp. Am luat un Fervex, si un Theraflu, ca tot romanul, am incercat sa iau ceva ca sa previn aparitia racelii. Dupa aia am cautat pe net despre ametelile astea puternice, si am observat ca ma incadrez oarecum in simptomele acestei boli, Vertijul, si imi este foarte frica.. Imi tiuie pe moment urechea dreapta cred, si din cand in cand simt o durere, tot asa pe moment, in urechea stanga.. Va rog ajutati-ma !
3 comentarii
Mergi la un medic homeopat, mergi la Dr. Soescu in Constanta. Cu medicamentele chimice nu prea te poate ajuta nimeni. Ai luat aceste medicamente de raceala inainte de aparitia ametelilor sau dupa ?
Ai facut vreun vaccin sau ai luat medicamente inainte de aparitia lor ?
Ai avut vreo trauma sufleteasca inainte de aparitia bolii ?
Ai facut vreun vaccin sau ai luat medicamente inainte de aparitia lor ?
Ai avut vreo trauma sufleteasca inainte de aparitia bolii ?
Buna scarface. am luat medicamentele in ziua in care mi-au aparut ametelile, si o stare aparent, de somnolenta. Vaccin nu am facut, iar trauma sufleteasca nici atat. Pur si simplu au aparut deodata, de ieri, iar azi am fost la doctora de familie si mi-a dat sa fac analize la sange si la urina, calciu si inca 2-3 analize.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61Ameteli aproape zilnic
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 9probleme cu ochii!
- 3Dureri insuportabile de cap si ameteli, un raspuns va rog
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 1ameteli si dureri de cap
- 0Vertij.
- 0ameteli
- 3ameteala si vedere incetosata
- 0Ameteala
- 9Interpretare radiografie
- 2Sindrom vertiginos periferic. Ajutor sunt foarte speriată !
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 0Ameteli
- 2Stare generala rea, ameteli
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 1Ameteala din cauza urechii?
- 0Amețeala continuua
- 1Anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: