Spondiloza sau altceva?
Bună ziua!
Acum cateva luni am trecut prin niste experiente neplacute dpdv emotional. Intial, simptomele au fost mai usoare, insa pe parcus s-au accentuant. Simptomele pe care le am sunt: presiuni in cap(cand ma ridic de undeva sunt destul de accentuate, daca stau jos, se amelioreaza foarte mult, aproape ca nu sunt), simt ca imi bate inima ciudat(am bataile inimii rapide si am fost diagnosticata cu tahicardie din cauza febrei pe care o faceam des), ameteli(sunt doar cand ma ridic in picioare si ma aplec, ma ridic si tot asa), dureri de ceafa care radiaza si in brate(tin sa mentionez ca durerile nu sunt in fiecare zi), imi pulseaza fruntea cateodata, tiuituri in urechi permanent. Am o hipoacuzie la urechea dreapta, nu stiu care este cauza, trebuie facut un CT( tin sa mentionez ca din 2016 pana acum am facut foarte des amigdalite pultacee si am luat antibiotice foarte multe, cateodata si 2 saptamani).
Traiesc cu teama sa nu am ceva grav in fiecare zi, chiar nu stiu ce ar putea fi. Am facut si un control oftalmologic si am +0.25 la ambii ochi, urmeaza sa imi fac si ochelari. Ideea este ca am zile cand ma simt foarte bine si dupa am si cateva zile cand ma simt iar foarte ametita. Mi-am monitorizat si tensiunea si am de obicei 11 cu 6, 11 cu 8. In momentul de fata urmez un tratament dat de medicul ORL cu Betaserc si iau si Magneziu+B6, ceai pentru circulatie cerebrala, ceai de ghimbir, pastile antistres de la Alevia.
Multumesc frumos pentru timpul acordat!
Acum cateva luni am trecut prin niste experiente neplacute dpdv emotional. Intial, simptomele au fost mai usoare, insa pe parcus s-au accentuant. Simptomele pe care le am sunt: presiuni in cap(cand ma ridic de undeva sunt destul de accentuate, daca stau jos, se amelioreaza foarte mult, aproape ca nu sunt), simt ca imi bate inima ciudat(am bataile inimii rapide si am fost diagnosticata cu tahicardie din cauza febrei pe care o faceam des), ameteli(sunt doar cand ma ridic in picioare si ma aplec, ma ridic si tot asa), dureri de ceafa care radiaza si in brate(tin sa mentionez ca durerile nu sunt in fiecare zi), imi pulseaza fruntea cateodata, tiuituri in urechi permanent. Am o hipoacuzie la urechea dreapta, nu stiu care este cauza, trebuie facut un CT( tin sa mentionez ca din 2016 pana acum am facut foarte des amigdalite pultacee si am luat antibiotice foarte multe, cateodata si 2 saptamani).
Traiesc cu teama sa nu am ceva grav in fiecare zi, chiar nu stiu ce ar putea fi. Am facut si un control oftalmologic si am +0.25 la ambii ochi, urmeaza sa imi fac si ochelari. Ideea este ca am zile cand ma simt foarte bine si dupa am si cateva zile cand ma simt iar foarte ametita. Mi-am monitorizat si tensiunea si am de obicei 11 cu 6, 11 cu 8. In momentul de fata urmez un tratament dat de medicul ORL cu Betaserc si iau si Magneziu+B6, ceai pentru circulatie cerebrala, ceai de ghimbir, pastile antistres de la Alevia.
Multumesc frumos pentru timpul acordat!
3 comentarii
Este posibil să fie o spondiloza cervicala, dar pentru aceasta, pentru clarificarea diagnosticului, este nevoie de un RMN cervical.
Poate fi si hipertensiune daca radiaza in ceafa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 10ameteli puternice
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 61Ameteli aproape zilnic
- 2de aprox. 2 ani de zile ma confrunt cu ameteli constante
- 5scurgeri vaginale de vreo doua saptamani, dar diferite de ciclu..
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 3parca se misca pamantul precum apa
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 4Durere la ceafa, cefalee, ameteli
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 63ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 1Amețeala însoțită cu durere de cap
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 1Ameteli zilnic
- 2Presiune pe o parte a fetei, inclusiv la nivelul urechii
Mai multe informații despre: Ameteala durerea de ceafa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: