Sfat ochi (dubla vedere)
Hristos a inviat.
De aproximativ 5 luni vad dublu un camp vizual. De exemplu daca am un text deschis la culoare (alb) si un fond inchis, textul il vad dublu. Mentin ca inainte sa aflu ca vad dublu, ma jucam la calculator cate 8/9 ore pe zi. Dupa ce am aflat, am continuat fara mari diferente. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa scap de aceasta problema, sau daca sunt expus la probleme mari.. (de ex: orbirea)
Marti o sa ma duc la un control, dar pana atunci doresc sa aflu ce fac pana atunci/sau daca exista/nu exista riscuri mari. Mentin ca am 16 ani.
Multumesc mult pentru raspunsuri,
De aproximativ 5 luni vad dublu un camp vizual. De exemplu daca am un text deschis la culoare (alb) si un fond inchis, textul il vad dublu. Mentin ca inainte sa aflu ca vad dublu, ma jucam la calculator cate 8/9 ore pe zi. Dupa ce am aflat, am continuat fara mari diferente. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa scap de aceasta problema, sau daca sunt expus la probleme mari.. (de ex: orbirea)
Marti o sa ma duc la un control, dar pana atunci doresc sa aflu ce fac pana atunci/sau daca exista/nu exista riscuri mari. Mentin ca am 16 ani.
Multumesc mult pentru raspunsuri,
2 comentarii
Buna ziua! Consultul oftalmologic este esential pentru diagnostic si tratament. Sa ne spui rezultatele examinarii oftalmologice. Numai bine
nu sunt doctor. dar trebuie sa vorbiti si cu un oftalmolog si un neurolog vederea dubla este caracteristica sclerozei multiple
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 4Vedere Incetosata
- 2Vedere impaienjanita;incetosata
- 4Vedere in ceata
- 6lovitura la ochi dupa care nu am mai vazut cu el, iar acum vad in ceata
- 0senzatia de 'ceva' in ochi
- 2puncte, chestii sau organisme albe in ochi sau vedere
- 2dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata
- 3Tulburari de vedere
- 0picaruri pentru ochi, probleme cu vederea la tv
- 3fototraumatism solar
- 0Problemă de vedere?
- 0Vedere încețoșată
- 0Pata neagra ochiul drept
- 0Întrebare - nu mai văd jumătatea inferioară a imaginii cu ochiul drept
- 4Tumoare la creier posibil
- 12Tulburări de vedere - punctulete negre pe ochi
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: