Sfat ochi (dubla vedere)

Hristos a inviat.
De aproximativ 5 luni vad dublu un camp vizual. De exemplu daca am un text deschis la culoare (alb) si un fond inchis, textul il vad dublu. Mentin ca inainte sa aflu ca vad dublu, ma jucam la calculator cate 8/9 ore pe zi. Dupa ce am aflat, am continuat fara mari diferente. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa scap de aceasta problema, sau daca sunt expus la probleme mari.. (de ex: orbirea)
Marti o sa ma duc la un control, dar pana atunci doresc sa aflu ce fac pana atunci/sau daca exista/nu exista riscuri mari. Mentin ca am 16 ani.
Multumesc mult pentru raspunsuri,
De aproximativ 5 luni vad dublu un camp vizual. De exemplu daca am un text deschis la culoare (alb) si un fond inchis, textul il vad dublu. Mentin ca inainte sa aflu ca vad dublu, ma jucam la calculator cate 8/9 ore pe zi. Dupa ce am aflat, am continuat fara mari diferente. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa scap de aceasta problema, sau daca sunt expus la probleme mari.. (de ex: orbirea)
Marti o sa ma duc la un control, dar pana atunci doresc sa aflu ce fac pana atunci/sau daca exista/nu exista riscuri mari. Mentin ca am 16 ani.
Multumesc mult pentru raspunsuri,
2 comentarii

Buna ziua! Consultul oftalmologic este esential pentru diagnostic si tratament. Sa ne spui rezultatele examinarii oftalmologice. Numai bine

nu sunt doctor. dar trebuie sa vorbiti si cu un oftalmolog si un neurolog vederea dubla este caracteristica sclerozei multiple

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 3vedere in ceata
- 4problema cu vederea
- 5vad pete si scame pe ochi.
- 5Fulgere de culoare alb-albastrui in ochi
- 4pierdere vedere la trezire cca 5 minute
- 4Vedere in ceata
- 2Nu vad bine cu ochiul drept
- 3ochi inrositi si pete albicioase
- 3Ceata la ochi drept
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 4cateodata vad lucrurile mai mici decat sunt in realitate
- 8Vedere putin neclara ochi stang