Forme ciudate in ochi pe care le si vad
Buna ziua. Ma numesc Alex Necula si de ieri am observat ca in ochiul meu stang sunt niste ciudatenii negre care le vad si care sunt prezente oriunde as indrepta globul ocular. Deci nu sunt intr-un punct fix, insa pe masura ce misc globul ocular, aceste ciudatenii isi schimba forma, spre ex. vad ca si cum ar fi o sageata sau o insecta gen tantar, nu stiu nici eu ce sa zic dar este foarte deranjant. Mentionez ca in urma cu o luna mi-a venit o minge in ochiul cu pricina si de atunci sunt probleme acestea. Am fost la oftalmolog cand aveam doar un simplu punct si pe fundul ochiului nu se vede nimic/ nu este nimic. Am luat vitaminele asa-numite VitreOxigen, si treptat, acel punct a disparut, iar dupa doua saptamani dupa ce nu am mai luat vitaminale ( ptr. ca le-am terminat ), au inceput sa apara aceste ciudatenii. Mai mentionez ca am facut si analizele si hemoglobina a iesit bine dar la limita inferioara, si pH-ul a iesit mare (7.5), dar cu toate acestea, medicul de familie a stabilit ca au iesit bine analizele. Sper sa aveti vreo idee prin care sa ma ajutati cu aceasta problema. Va multumesc pentru atentia acordata!
2 comentarii
Pana la urma ma puteti ajuta/sfatui in vreun fel ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1colobom irian, vitros primitiv si va vedea foarte slab
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 3hipertensiune + un vas spart la ochi
- 5de cam 8 luni am observat ca vad ca prin ceata...
- 2vedere in ceata la distanta
- 3problemele de vedere se pot remedia?
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 1copilul meu vede totul indepartat
- 0Vederea incetosata
- 20ochii slabi in cap dupa purtarea ochelariilor pe nas
- 7Stari ciudate
- 2Vedere incetosata
- 0Fumatul... si vederea in ceata
- 5umbre transparente, puncte si linii la surse de lumina
- 7Vad o luminita
- 1Jena +vedere usor in ceata la un ochi
- 4Vedere incetosata din cauza ochelarilor pt calculator sau picaturi? Ajutati-ma va rog
- 5Flash uri de lumina in ochi
- 12Tulburări de vedere - punctulete negre pe ochi
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: