ameteli, greturi si dureri de cap

Buna ziua tuturor. In luna decembrie am inceput sa ma simt foarte rau, m.am trezit cu ameteli, greturi, si simptomele ca si cum asi fi baut cateva zile la rand.Dupa o saptamana si ceva am mers la medic, iar la recomandarea lui mi.am facut o serie de analize( pt anemie, calciu, viteza sangelui, fier), mi.au iesit toate bune, si mi.a zis k ar pute fi de la stres.Precizez ca ma mai doare si dupa gat. iar de cateva zile m.au luat din nou aceste simptome, dar nu le am mereu.ma iau, ma lasa si tot asa, mai concret parca asi fi beata si kand misc capu ma ameteste.ma poate indruma cineva ce sa fac??va multumesc!
4 comentarii

Maria, investigheza-ti coloana cervicala (radiografie de coloana, interpretat de neurolog). Simptomele tale sint caracteristice pentru spondiloza cervicala !
Spre mai mare siguranta, controleaza si tensiunea arteriala, s-ar putea sa faci pusee de tensiune !
Numai bine !
Spre mai mare siguranta, controleaza si tensiunea arteriala, s-ar putea sa faci pusee de tensiune !
Numai bine !

Va multumesc Uliana, mi s.a spus ca asi putea avea inceput de spondiloza cervicala, dar nu mi s.a dat nici un tratament pt ca nu ar fi asa grav, domna doctor a pus problema pe stres.am sa merg sa fac mai multe investigatii. sanatate muta.

Maria draga, nu te impacienta, eventual cere o trimitere catre un medic reumatolog (ori balneolog sau ortoped) care sa-ti prescrie niste sedinte de fizioterapie si kinetoterapie. Ar fi utile aceste exercitii, ca sa nu se agraveze simptomatologia si sa trebuiasca sa recurgi la antiinflamatoare si calmante.
Sa-ti fie bine !
Sa-ti fie bine !

Maria eu cred ca ar trebui sa mergi la un neurolog, din cele scrise de tine suferi de sindrom vertiginos care se manifesta asa: ameteli fara o cauza precisa, greturi, senzatie ca nu iti poti tine echilibrul. Am o intrebare: te doare sau te-a durut vreo ureche sau amandoua in ultima perioada? pentru linistirea ta poti face un test simplu:inchizi ochii si iti tii corpul nemiscat daca te dezechilibrezi cel mai sigur este o problema a urechii interne care cauzeaza simptomele amintite mai sus!!
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 13greturi, balonari
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 4Ce afectiune am?
- 8Crize de nervi
- 3AMETESC SI MI-E FRICA SA NU LESIN!!!!!
- 5Proteine in urina, greata, sensibilitate in zona rinichilor
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 2probleme neurologice
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 6Ameteli si dureri de cap
- 2Gripa sau ceva mai grav?
- 4dureri frecvente de cap
- 1tremor, ametealam diferite simpotome
- 4Problema care persista. Ameteli, dureri piept brat
- 1Dezorientare spațială dezechilibru la miscari
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Varsaturile (emeza, voma)
- Cefaleea la copil
- Cefaleea - durerea de cap
- Amețeala
- Greața
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile