M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
In ultimele 2 saptamani am avut 2 zile groaznice, din care una cea tocmai recent incheiata. M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde, practic, daca inghiteam saliva, ea apoi era data afara si durerile de cap se mai domoleau dupa varsaturi ca apoi sa reapara.
Lucrul asta se intampla rar, dar ultima si penultima data a fost groaznic, practic nu puteam sa stau in picioare, apoi foarte interesant e faptul ca atunci cand varsam scoteam gazele (ragaiam), practic era singura data cand faceam acest lucru si ma rugam sa 'trag vanturi', lucru care se intampla la mine destul de rar. Am fost la farmacie si o farmacista deosebita, putina din multele care te indoapa cu pastile a spus ca degeaba iau medicamente, Metoclopramid si alte solutii, nu ma ajuta cu nimic pentru ca le varsa si in continuu ma deshidratez, mai ales daca stau intins. Mi s-a recomandat sa merg la camera de garda si sa imi fac ceva injectabil care contine mai multe substante.
Ca si cauze, va spun ca mananc foarte mult seara de multe ori, am un job care ma oboseste si apoi cand ajung acasa devorez, chiar daca la pranz-dupa-miaza mananc in pauza de 1h.
Cand ma trezesc cu dureri de cap e clar ca ziua e un calvar, am incercat sa renunt la mancarea grea, dar partial am reusit, ce-i drept fata de alti ani mananc rar produse de tip fast-food (shaorma, hamburgeri, etc) si bauturi acidulate, in special Cola, beau destul de des ceaiuri (ceai verde, etc).
Ce solutii ar exista si cum pot sa degazeific stomacul (carbunele medicinal mi se pare o nimica toata).
Va multumesc si astept cat mai multe sfaturi, Alexandru N.
Lucrul asta se intampla rar, dar ultima si penultima data a fost groaznic, practic nu puteam sa stau in picioare, apoi foarte interesant e faptul ca atunci cand varsam scoteam gazele (ragaiam), practic era singura data cand faceam acest lucru si ma rugam sa 'trag vanturi', lucru care se intampla la mine destul de rar. Am fost la farmacie si o farmacista deosebita, putina din multele care te indoapa cu pastile a spus ca degeaba iau medicamente, Metoclopramid si alte solutii, nu ma ajuta cu nimic pentru ca le varsa si in continuu ma deshidratez, mai ales daca stau intins. Mi s-a recomandat sa merg la camera de garda si sa imi fac ceva injectabil care contine mai multe substante.
Ca si cauze, va spun ca mananc foarte mult seara de multe ori, am un job care ma oboseste si apoi cand ajung acasa devorez, chiar daca la pranz-dupa-miaza mananc in pauza de 1h.
Cand ma trezesc cu dureri de cap e clar ca ziua e un calvar, am incercat sa renunt la mancarea grea, dar partial am reusit, ce-i drept fata de alti ani mananc rar produse de tip fast-food (shaorma, hamburgeri, etc) si bauturi acidulate, in special Cola, beau destul de des ceaiuri (ceai verde, etc).
Ce solutii ar exista si cum pot sa degazeific stomacul (carbunele medicinal mi se pare o nimica toata).
Va multumesc si astept cat mai multe sfaturi, Alexandru N.
2 comentarii
Simptomele descrise e daroreaza unei reactii hipersecretorii biliare provocate in principal de mancatul tarziu, asociat cu stresul de la servici.
Recomand un tratament cu capsule Vezica biliara activa, cate o capsula de 3 ori pe zi, dupa masa, si ceai Vezica biliara, 3 cani pe zi, timp de 3 luni, si apoi la nevoie.
Multa sanatate!
Recomand un tratament cu capsule Vezica biliara activa, cate o capsula de 3 ori pe zi, dupa masa, si ceai Vezica biliara, 3 cani pe zi, timp de 3 luni, si apoi la nevoie.
Multa sanatate!
mutumesc MedicFares!
voi folosi SI eu!
cele bune,
voi folosi SI eu!
cele bune,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri ffff mari de cap
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 3Durere suspecta, care revine...
- 6Cum scap de tuse?
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 4dureri de ochi si cap permanente
- 6Bolnava sau nu?
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 0Dureri de cap cauzate de aerul conditionat
- 0dureri de cap, ameteala
- 2intepaturi in cap
- 2fobie sociala cu greata si varsaturi
- 3ameteli si dureri de cap in timpul scrisului
- 8Varsaturi fara alte simtome.
- 1Durere de cap, partea stanga.
- 2Gripa sau ceva mai grav?