Scadere de auz, tiuit in ureche, ameteli

25-01-2020
Alexander1993
Nu este medic/terapeut
Alexander1993
Buna seara ! Am o problema de 2 ani de zile si nui ii dau de capat. Toti doctori dau din umeri. Totul a inceput acum 2 ani. M.am trezit seara din somn cu un tiuit puternic in urechea stanga. Nu i.am dat foarte mare importanta. Dupa aceea am facut o criza de ameteala de am ajuns la.urgente. Bagata o perfuzie si dat drumul acasa.. perfect sanatos, analize bune. Am decis sa o iau usor problema. Dupa repetate randuri de ameteli si drumuri la urgenta. Am fost la neurolog am facut ct rotul in regula. Am foat la orl si aici incepe distractia. Doctora mi.a spus ca sunt un caz special si avem de lucru. Mi.a dat sa fac un rmn cerebral. L.am facut si totul pare ok nu are legatura cu simtomele mele.
Simptomele sunt urmatoare:
- Tiuit in urechea stanga
- Scaderea auzului vocal aproximativ cu 50 % la urechea stanga
- varteji ameteli varsaturi
Am.facut o audiograma si la.urechea stanga a iesit o problema pe partea tonala
Medicul orl mi.a spus ca ar fi un sindrom menier dar nu isi explica d3 ce nu imi scade de tot auzul si tonal aud si vocal nu
La rmn spune cv de sinuzita si altele. Dar nu spune nimica de problema me.a principala.

Multumesc din suflet
2 comentarii
0
25-01-2020, ora 21:24
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. sangele care oxigeneaza creerul si urechea interna...se face in intestine este filtrat de ficat si rinichi !!!!
deci... Starea circulatiei cerebrale. poate sa depinda de alimenttatie si hidratarea corecta ..sau mai putin corecta. de Inflamatiile de pe intestine, ficat, rinichi. ( care trebuiesc investigate)
2 daca tiuitul si surditatea s-au instalat in somn... este o Surditate brusc instalata. si acel nerv nu mai revine niciodata la auzul normal.
3 tratamentul cu vasodilatatoare, hidratarea si alimentatia corecta pot inbunatati circulatia cerebrala..ca sa dispara acel tiuit dernajant..si sa pastrezi auuzul la nivelul actual...
alte gresesli in alimentatie si hidratare.. pot sa duca la scaderea auzului progresiv
0
26-01-2020, ora 03:05
Alexander1993
Nu este medic/terapeut
Alexander1993
Va multumesc frumos Domnule Dr. Flueraru Valeriu am sa ma axez si pe celw spuse de dumneavoastra. Va multumesc inca odata pentru timpul acordat !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.