Am ulcer duodenal si sunt pozitiv Helicobacter pylori
Buna seara am de 8 luni ulcer duodena cu helicobacter pozitiv am facut 3 tratamente cu amoxicilina claritromicina si nexium si tot degeaba va rog sa imi spuneti un gastroenterolog bun din constanta sau un tratament puternic pentru aceasta bacterie ca ma deranjeaza foarte tare
3 comentarii
Frate, daca vrei sa te vindeci nu face aceeasi greseala ca mii de oameni numai de aici din forum.
Lasa medicamentele chimice si "gastroenterologii" inainte sa te distruga complet si mergi la Dr. Soescu sau Dr. Ilie in Constanta, medici homeopati. Cu toxine chimice nu se repara si nu -sa raparat niciodata vreun stomac in intreaga lume. Si HP nu trebuie sa-i combati ca nu ai cum, pleaca de la sine de indata ce stomacul functioneaza coect. HP nu este cauza bolii si urmarea ei. Homeopatia vindeca o astfel de boala usor.
Intreaba pe altii de aici care au facut experienta crunta cu medicamentele si HP.
Lasa medicamentele chimice si "gastroenterologii" inainte sa te distruga complet si mergi la Dr. Soescu sau Dr. Ilie in Constanta, medici homeopati. Cu toxine chimice nu se repara si nu -sa raparat niciodata vreun stomac in intreaga lume. Si HP nu trebuie sa-i combati ca nu ai cum, pleaca de la sine de indata ce stomacul functioneaza coect. HP nu este cauza bolii si urmarea ei. Homeopatia vindeca o astfel de boala usor.
Intreaba pe altii de aici care au facut experienta crunta cu medicamentele si HP.
Consulta un nutritionist, -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Eu numai cu Mastic Gum (capsule naturiste) si antiacide (recomandate de medic)am revenit la normal, antibioticele sunt in 80% ineficiente, fac bacteria mai rezistenta si iti mai fac si o gramada de neajunsuri in tot organismul.
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize helicobacter pylori - ce inseamna si cat e de grav
- 1helicobacter pylori...urgent
- 3188helicobacter pylori
- 5H pilory si cm virus pot determina prurit?
- 6Fiere lenesa...?
- 4Demodex+heliobacter+Staphylococcus aureus
- 5tratament naturist si regim alimentar pt helicobacter pylori
- 3Helicobacter pylori
- 2in momentul de fata tratamentul pt bacterie mai este eficient?
- 0helicobacter pylori si tratamentul naturist
- 2Analize heliobacter pylori la copil de 10 ani
- 0Helycobacter pylori
- 0anticorpii helicobacter pylorii pot afecta analiyele la sange si colesterolul
- 5Antigen helicobacter pylori
- 2Helicobacter pylori
- 0Răspuns rapid vă rog! regimul alimentar Helicobacter Pylori
- 1Rezultat test helicobacter pylori poate fi fals pozitiv/negativ???
- 3Tratamentul minune pt Helicobacte sau teapa?
- 0Helicobacter mutant, cu alta frecventa HC
- 1Vsh marit
Mai multe informații despre: ulcerul bucal helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: