helicobacter pylori
buna ziua,
am fost diagnosticata cu gastrita si colon iritabil acum jumate de an. mi s-a facut analiza sa sange pentru helicobacter pylori si a iesit negativa. am urmat un tratament cu omera, panzcebil si panangin si mi-am revenit. problema e ca am inceput sa ma simt din nou rau si mi s-a recomandat analiza de fecale pentru helicobacter pylori. a iesit pozitiva cu o depasire de 2, 34. am primit un tratament cu motilion, nexium, klacid si duomox. spuneti-mi va rog acest germen se transmite familiei? voi scapa definitiv de el?
am fost diagnosticata cu gastrita si colon iritabil acum jumate de an. mi s-a facut analiza sa sange pentru helicobacter pylori si a iesit negativa. am urmat un tratament cu omera, panzcebil si panangin si mi-am revenit. problema e ca am inceput sa ma simt din nou rau si mi s-a recomandat analiza de fecale pentru helicobacter pylori. a iesit pozitiva cu o depasire de 2, 34. am primit un tratament cu motilion, nexium, klacid si duomox. spuneti-mi va rog acest germen se transmite familiei? voi scapa definitiv de el?
2 comentarii
Da, helicobacterul se transmite. In cazul in care unul dintre membrii familiei este diagnosticat cu helicobacter este indicat ca cei apropiati sa-si faca de asemenea testul, mai ales daca au simptome asemanantoare. Desi doctorii sustin ca sansele de succes ale diferitelor scheme de tratamente sunt relativ mari, se scapa destul de greu de el, iar in cazul in care se scapa, este foarte posibil sa reapara. Atata timp cat simptomele nu sunt prezente, chiar daca bacteria este in corp, prezenta acesteia nu este extrem de ingrijoratoare, insa in momentul in care apare disconfortul, diferite simptome in urma instalarii gastritei sau ulcerului se impune tratamentul, deoarece poate duce la aparitia cancerului de stomac. Va rog sa scrieti in legatura cu evolutia tratamentului, daca v-ati simtit considerabil mai bine, rezultatele ulterioare, etc, intrucat sunt intr-o situatie asemenatoare si, deci interesata de cazuri similare. Multa sanatate!
buna ziua! sunt si eu interesata de aceasta bacterie pentru ca este foarte posibil s-o aiba si mama mea. As dori sa stiu ce simptome aveti dumneavoastra. Mama mea are o durere groaznica in partea dreapta a abdomenului superior, balonari, constipatie. Am consultat mai multi medici dar fiecare a dat un diagnostic diferit. ar putea avea legatura cu bila??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9As dori sa stiu ce noutati sunt in materie de tratament Helicobacter Pylori
- 3analize helicobacter pylori - ce inseamna si cat e de grav
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 2helicobacter pylori si stari de sufocare
- 17Helicobacter Pylori, o parere, va rog!
- 3bacterii la stomac, urmez tratament, dar ma simt rau
- 5Gastita, Heliobacter piroly
- 2Reactii adverse nexium
- 1Heliobacter
- 4Heliobacterul se obisnuieste cu produsele folosite?
- 1Antibiograma helicobacter pilori
- 5dupa un tratament de helycobacter, amigdalitele s-au marit
- 1Plante medicinale pentru infectia cu Helicobacter pylori
- 2Tratament Bulbita eroziva
- 2Helicobacter pylori
- 0Helicobacter pylori din sange.
- 5Helicobacter pilory
- 1Helicobacter pylori
- 0Răspuns rapid vă rog! regimul alimentar Helicobacter Pylori
- 1Tratament Helicobacter
Mai multe informații despre: helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: