durere in partea dreapta cu radiere in spate
buna ziua...de cateva luni ma confrunt cu o durere in partea dreapta si totodata simt o arsura in dreapta..am facut analize la sange si am fost depistata cu helicobacter pozitiv + celelalte analize au iesit bune ficat, fiere, rinichi.am facut tratament pentru helicobacter si dupa acel tratament cu amoxacilin, claritromicina si omez a inceput sa ma doara stomacul si s-a agravat si durerile in partea dreapta...specific ca am varsta de 40ani si mai multe persoane au zis ca poate fi dischinezie biliara.va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns, daca pot avea ceva la ficat s-au fiere fara a iesi la analizele de sange?si daca va disparea durerea de stomac?va multumesc
4 comentarii
ai facut eko la rinichi?!
NU se vede din analiza sange
poate fi o varianta (piatra la rinichi)
sanatate
NU se vede din analiza sange
poate fi o varianta (piatra la rinichi)
sanatate
maine am programare la eco abdominal, am facut analiza la urina si a iesit normala.am uiat sa specific ca am dureri mari de cap si stari de voma, nu am gust amar in gura.sincer nu stiu ce pot avea...va multumesc
sigur aveti litiaza biliara (pietre ), unele sunt din colesterol altele din alte depuneri in principal calciu, primele, unele se vad celelalte nu se vad la ecografie, daca depunerile inca nu s-au format inca pietrele, si sunt o masa compacta, iar nu se vad, eu aveam vezica plina, la eco nu s-a vazut nimic.
Buna seara.Am o intrebare.Am o durere in partea dreapta cu radiere in spate.Am fost la urgente mi-au facut un set minim de analize si au descoperi ca am racit la plamanul stang, pneumonie.(nu inteleg, durere in partea dreapta si eu am raceala la plamanul stang).Am fost la doctorul de familie si mi-a spus ca nu are cum sa fie plamanul, ci mai repede fierea.Deci as vrea daca cineva poate sa ma lamureasca, sa o faca.Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Helicobacter Pylori - tratament naturist
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 27Regim alimentar pentru helicobacter pylori
- 3heliobacter 2 - ce regim trebuie sa tin?
- 5helicobacter sau colon iritabil ?
- 0dureri in partea dreapta de multi ani
- 0durere suparatoare in partea dreapta a corpului
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 3Helicobacter pylori
- 5dupa un tratament de helycobacter, amigdalitele s-au marit
- 1durere in dreapta sus sub coaste
- 2Interpretare analize
- 5Antigen helicobacter pylori
- 0Helicobacter pylori din sange.
- 0Răspuns rapid vă rog! regimul alimentar Helicobacter Pylori
- 11Helicobacter
- 4Durere de spate si înțepături abdomen
- 6Durere abdominala in partea dreapta langa buric
- 2Bacteria helycobacter pylori
- 1Vsh marit