am senzatii foarte ciudate de panica, frica, problema e ca nu stiu de ce...

23-05-2008
Mocian Monica
Nu este medic/terapeut
Mocian Monica
in ultima vreme am senzatii foarte ciudate de panica, frica, problema e ca nu stiu de ce, imi transpira mainile, si cand sunt singura ma simt si mai rau. iar seara se amplifica (inainte sa adorm). nu stiu de ce.
va rog sa ma ajutati multumesc!
3 comentarii
0
24-05-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Monica,
Simptomele pe care le descrii sunt prezente in special in tulburarea de anxietate. Iti recomand sa te adresezi cat mai repede unui psiholog sau unui psihoterapeut. Daca aceste simptome sunt de data recenta, este posibil ca tratamentul psihoterapeutic sa fie suficient in remiterea lor.

Sanatate multa!
0
24-05-2008, ora 00:00
alexandra ana
Nu este medic/terapeut
alexandra ana
eu as zice sa citesti cate ceva seara...sau sa te uti la ceva interesant la tv.dak asa nu da rezultate incearaca sa mergi la un psiholog sau un psihiatru.poate k niste sfaturi bune sau niste pastile te vor ajuta mai mult decat crezi.
0
28-11-2009, ora 10:49
strumf
Nu este medic/terapeut
strumf
Salut MOnica, dupa cum am citit ceea ce ai relatat pare a fi o stare de anxietate si de panica, eu iau tratament cu antidepresive, insa cel mai bine e sa mergi la un psiholog si daca nu se rezolva pb sa mergi la un pshiatru de unde esti?Multe salutari STRUMF
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alegerea corectă a deodorantului
  • De ce transpirăm?
  • Transpirația excesivă (hiperhidroza)
  • Atacul de panică
  • Glicemia ar putea fi măsurată prin analiza transpirației
  • Uleiul esențial de portocale poate reduce simptomele stresului post-traumatic
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Frica la nivel molecular
  • Transpirație urât mirositoare - cauze și tratament
  •