am senzatii foarte ciudate de panica, frica, problema e ca nu stiu de ce...

in ultima vreme am senzatii foarte ciudate de panica, frica, problema e ca nu stiu de ce, imi transpira mainile, si cand sunt singura ma simt si mai rau. iar seara se amplifica (inainte sa adorm). nu stiu de ce.
va rog sa ma ajutati multumesc!
va rog sa ma ajutati multumesc!
3 comentarii

Monica,
Simptomele pe care le descrii sunt prezente in special in tulburarea de anxietate. Iti recomand sa te adresezi cat mai repede unui psiholog sau unui psihoterapeut. Daca aceste simptome sunt de data recenta, este posibil ca tratamentul psihoterapeutic sa fie suficient in remiterea lor.
Sanatate multa!
Simptomele pe care le descrii sunt prezente in special in tulburarea de anxietate. Iti recomand sa te adresezi cat mai repede unui psiholog sau unui psihoterapeut. Daca aceste simptome sunt de data recenta, este posibil ca tratamentul psihoterapeutic sa fie suficient in remiterea lor.
Sanatate multa!

eu as zice sa citesti cate ceva seara...sau sa te uti la ceva interesant la tv.dak asa nu da rezultate incearaca sa mergi la un psiholog sau un psihiatru.poate k niste sfaturi bune sau niste pastile te vor ajuta mai mult decat crezi.

Salut MOnica, dupa cum am citit ceea ce ai relatat pare a fi o stare de anxietate si de panica, eu iau tratament cu antidepresive, insa cel mai bine e sa mergi la un psiholog si daca nu se rezolva pb sa mergi la un pshiatru de unde esti?Multe salutari STRUMF

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8NU stiu DE CE SUFAR...
- 9va rog, am nevoie de niste sfaturi, sufar de fobii
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 4Stari de panica insotite de cresterea tensiunii arteriale
- 11atac de panica la 7 ani?
- 4sufar de atac de panica
- 17Depresie sau atac de panica?
- 10tahicardie paroxistica nocturna
- 1Calduri, transpiratie, voma, pierdere cunostinta
- 8imi vreau inapoi viata...fara frica
- 15Posibil fibrilatii sau alta problema de sanatate ?
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 2Tulburare anxioasa si atacuri de panica
- 8Posibil preinfarct?
- 4Anxietate si atacuri de panica
- 5Durere în partea inimii, sunt speriat !
- 8Atac de panica?
- 3Tulburare de panica.
- 1Atac de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica transpiratia frica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: