secretie vaginala abudenta fara miros.. ce e?
am si eu o scurgere abundenta care nu miroase iar cand se usuca pe chitotel este de culoare galbena va rog un raspuns concret ce ar putea fi :o rana pe col o boala va rog mult un raspuns.
2 comentarii
Ar putea fi vorba de o infecţie vaginală. Secreţia gălbuie este mai frecvent asociată cu Trichomonas, un parazit.
Cel puţin un consult medical, cu sau fără examen de secreţie vaginală, este necesar pentru un diagnostic de certitudine şi pentru un tratament ţintit.
Cel puţin un consult medical, cu sau fără examen de secreţie vaginală, este necesar pentru un diagnostic de certitudine şi pentru un tratament ţintit.
Am si io o intrebare. De doua luni de zile am o mancarime la nivelul vaginului, iritatie si disconfort, precum si o scurgere alb-galbuie cremoasa, abundenta. Mentionez ca am raporturi sexuale cu partenerul meu dar de fiecare data am folosit prezervativul. Se poate lua vreo boala genitala daca ne-am protejat, daca da cum?
Aceeasi scurgere am avuto si acum 2 am inainte de a-mi incepe viata sexuala, insa atunci scurgerea era mai slaba, pe vremea aceea dr. ginecolog mi-a recomandat niste pastile albe care se puteau administra atat pe cale orala cat si vaginala ( nu mai stiu exact denumirea).
Multe persoane spun ca e normala aceasta scurgere, si ca poate fi provocata de faptul ca sunt prea stresata cu serviciul si facultatea ( ajungand sa dorm pe noapte maxim 3 ore ).
Ma puteti ajuta va rog?!
Aceeasi scurgere am avuto si acum 2 am inainte de a-mi incepe viata sexuala, insa atunci scurgerea era mai slaba, pe vremea aceea dr. ginecolog mi-a recomandat niste pastile albe care se puteau administra atat pe cale orala cat si vaginala ( nu mai stiu exact denumirea).
Multe persoane spun ca e normala aceasta scurgere, si ca poate fi provocata de faptul ca sunt prea stresata cu serviciul si facultatea ( ajungand sa dorm pe noapte maxim 3 ore ).
Ma puteti ajuta va rog?!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3secretie mirositoare, abundenta, albicioasa...
- 2Examen citobacteriologic al secretiei vaginale
- 3secretii vaginale
- 3Secretia vaginala nterpretarea rezultatului si cateva intrebari
- 4usturime si secretie.Astept indrumari
- 0secretii vaginale maronii
- 6secretii vaginale cu mirosuri
- 1Analiza secretie vaginala
- 6secretie vaginala grunjoasa.. care sunt cauzele?
- 4frecvente levuri
- 5de 3-4 zile secretia vaginala nu mai este normala
- 0interpretare ex. secretie vaginala
- 0interpretare examen secretie col vaginala
- 5Secretie vaginala de 1 an de zile.
- 1Interpretare analize secretii vaginale
- 1Secreție Vaginala
- 4Se poate lua HIV?
- 1Scurgeri vaginale
- 1Scurgeri ciudate după dezvirginare.
- 3Secretie vaginala fetita 11 ani
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale