Secretia vaginala

buna ziua.Am si eu o nelamurire si poate cu ajutorul dumneavoastra o sa inteleg rezultatul unei analize de secretie vaginala.Rezultatul este urmatorul:
frecvente celule epiteliale, reactie inflamatorie pronuntata, numeroasa flora gram pozitiva (aspect streptococ) candida absent, trichomonas absent. Doresc si eu sa stiu care este parerea dumneavoastra vis - a vis de aceste rezultate. Daca se poate sa-mi faceti si o recomandare de tratament ar fi ideal. Multumesc anticipat.
frecvente celule epiteliale, reactie inflamatorie pronuntata, numeroasa flora gram pozitiva (aspect streptococ) candida absent, trichomonas absent. Doresc si eu sa stiu care este parerea dumneavoastra vis - a vis de aceste rezultate. Daca se poate sa-mi faceti si o recomandare de tratament ar fi ideal. Multumesc anticipat.
3 comentarii

nu-mi raspunde si mie nimeni?nu ma ajutati si pe mine?Va rog din suflet ajutati-ma

Daca nu raspunde nimeni pe acest site de ce il mai tineti.doar asa ca sa scriem noi.noi scriem noi citim si nimeni nu raspunde.dezamagitor.pacat

Problema mea este ca mi-a intarziat menstruatia de 6 zile, s-a mai intamplat, dar de data asta in locul ei a aparut o pata maronie (destul de pautin a curs) pe chilot, cam de 3 zile. A existat un contact neprotejat, dar am facut un test de sarcina in a doua zi de intarziere si a iesit negativ.Semnele premenstruale inca exista, dar tin sa mentionez ca in ultimele 2 luni am depus f, f mult efort (sala-2 ore /zi), oare sa fie asta cauza sau este sarcina?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7secretii abundente dupa sex
- 65rezultatele examenului secretiei vaginale inainte si dupa tratament
- 5nu pot scapa de anexita.. am secretie abundenta de culoare alba, fara miros
- 23interpretare rezultate secretie vaginala si tratament
- 4Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest
- 2Gonoreea se evidentiaza si la examenul de secretie vaginala?
- 3Postinor 2 si imediat o secretie maronie
- 7Rog Interpretare Examen Microscopic a secretiei vaginale
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 0secretii vaginale maronii
- 0secretie vaginala foarte abundenta
- 0Secretii vaginale
- 5Spalaturi vaginale si infectiile
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 1Interpretare secretie vaginala
- 1levuri relativ frecvente
- 1Interpretare secretie vaginala, gravida 38+
- 2Urme de sange in secretia vaginala