Secretia vaginala
buna ziua.Am si eu o nelamurire si poate cu ajutorul dumneavoastra o sa inteleg rezultatul unei analize de secretie vaginala.Rezultatul este urmatorul:
frecvente celule epiteliale, reactie inflamatorie pronuntata, numeroasa flora gram pozitiva (aspect streptococ) candida absent, trichomonas absent. Doresc si eu sa stiu care este parerea dumneavoastra vis - a vis de aceste rezultate. Daca se poate sa-mi faceti si o recomandare de tratament ar fi ideal. Multumesc anticipat.
frecvente celule epiteliale, reactie inflamatorie pronuntata, numeroasa flora gram pozitiva (aspect streptococ) candida absent, trichomonas absent. Doresc si eu sa stiu care este parerea dumneavoastra vis - a vis de aceste rezultate. Daca se poate sa-mi faceti si o recomandare de tratament ar fi ideal. Multumesc anticipat.
3 comentarii
nu-mi raspunde si mie nimeni?nu ma ajutati si pe mine?Va rog din suflet ajutati-ma
Daca nu raspunde nimeni pe acest site de ce il mai tineti.doar asa ca sa scriem noi.noi scriem noi citim si nimeni nu raspunde.dezamagitor.pacat
Problema mea este ca mi-a intarziat menstruatia de 6 zile, s-a mai intamplat, dar de data asta in locul ei a aparut o pata maronie (destul de pautin a curs) pe chilot, cam de 3 zile. A existat un contact neprotejat, dar am facut un test de sarcina in a doua zi de intarziere si a iesit negativ.Semnele premenstruale inca exista, dar tin sa mentionez ca in ultimele 2 luni am depus f, f mult efort (sala-2 ore /zi), oare sa fie asta cauza sau este sarcina?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Interpretare examen secretie vaginala!
- 124interpretare examen microscopic secretie vaginala
- 2Secretie vaginala abundenta!
- 2Gonoreea se evidentiaza si la examenul de secretie vaginala?
- 8sunt nesigura.pt un medic
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 3Analize secretii vaginale - leucocite+celule epiteliale
- 2interpretare buletin secretie vaginala
- 1Rezultate secretie vaginala
- 5Interpretare examen microscopic secretie vaginala
- 2Secretii vaginale
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 5de 3-4 zile secretia vaginala nu mai este normala
- 1secretii vaginale cu sange
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 1secretii vaginale urat mirositoare