Secretia vaginala

16-09-2010
raisa2000
Nu este medic/terapeut
raisa2000
buna ziua.Am si eu o nelamurire si poate cu ajutorul dumneavoastra o sa inteleg rezultatul unei analize de secretie vaginala.Rezultatul este urmatorul:
frecvente celule epiteliale, reactie inflamatorie pronuntata, numeroasa flora gram pozitiva (aspect streptococ) candida absent, trichomonas absent. Doresc si eu sa stiu care este parerea dumneavoastra vis - a vis de aceste rezultate. Daca se poate sa-mi faceti si o recomandare de tratament ar fi ideal. Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
24-09-2010, ora 08:54
raisa2000
Nu este medic/terapeut
raisa2000
nu-mi raspunde si mie nimeni?nu ma ajutati si pe mine?Va rog din suflet ajutati-ma
0
12-10-2010, ora 09:54
raisa2000
Nu este medic/terapeut
raisa2000
Daca nu raspunde nimeni pe acest site de ce il mai tineti.doar asa ca sa scriem noi.noi scriem noi citim si nimeni nu raspunde.dezamagitor.pacat
0
22-10-2010, ora 13:31
bebelutacocoluta
Nu este medic/terapeut
bebelutacocoluta
Problema mea este ca mi-a intarziat menstruatia de 6 zile, s-a mai intamplat, dar de data asta in locul ei a aparut o pata maronie (destul de pautin a curs) pe chilot, cam de 3 zile. A existat un contact neprotejat, dar am facut un test de sarcina in a doua zi de intarziere si a iesit negativ.Semnele premenstruale inca exista, dar tin sa mentionez ca in ultimele 2 luni am depus f, f mult efort (sala-2 ore /zi), oare sa fie asta cauza sau este sarcina?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •