am nevoie de ajutor! mi-e frica sa nu fiu gravida

19-06-2006
just me
Nu este medic/terapeut
just me
scriam saptamana trecuta k am facut baie cu preietnul meu si k inca sunt virgina, dar mi-e frica sa nu fiu gravida din cauza lichidului seminal si din cauza ca m-a penetrat cu degetul.acum sunt disperata ca nu mi-a venit ciclu si nu am nici un semn ca mi-ar veni.trebuia sa imi vina de sambata, dar nu imi mai vine.plus ca am schimbate secretiile..sunt albicioase si vascoase, dar nu miros si nu ma ustura cand urinez.ce credeti ca am?va rog frumos sa ma ajutati!
1 comentarii
0
20-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Eu cred ca ar trebui sa te linistesti, nu ai nimic, doar ca iti intirzie menstruatia. s-ar putea ca, daca te gindesti atent, sa realizezi ca nu este prima oara cind iti intirzie menstruatia. Ai rabdare si va veni. Modificarea secretiilor nu reprezinta nici ea o problema, ele se modifica in functie de fazele ciclului menstrual, pe parcursul fiecarui ciclu menstrual, doar ca pina acum nu te-a preocupat problema, probabil
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul