Mai bine mor decat sa fiu gelos..
Buna seara.
CITITI tot va rog...
Am o mare problema si anume gelozia
o sa va spun cat pot eu de scurt.. prietena mea cu care sunt impreuna de 2 ani este foarte foarte frumoasa.. nu spun numai eu.. toti sppun asta si multi vor sa fie cu ea, dar pana la urma eu sunt cu ea..
eu sunt la facultate in alt oras ea in orasul naatal.. ne vedem la 1-2 sapt e ok..dar eu sunt prea gelos
daca se tapeaza o intreb da pt cine te ai tapat? pt mine in niciun caz ca eu nu sunt acasa sa te vad.dc te ai dat cu ruj roz?.. si primeste muuuulte claxoane:((
si numai pot cand primeste claxoane atatea...
ea face naveta si daca sta in masina o intreb da cine e in spate stanga dreapta ce baiat e ? tine ghiozdanu in spate sa nu te atinga pe la spate sa se impinga in tine..
stiu k gresesc dar nu pot sa ma controlez...
acum 2 zile am tinut'o numai inttr'o cearta si ea a zis sa ne despartim pt k numai poate, gata numai poate
eu nu vroiam dar ca sa ii fie ei bine.. am strans din dinti si nu i am dat nimic.. toata ziua si am zis ok iti respect decizia... chiar daca imi era foarte greu
peste 3-4 ore mi-a dat mesaj. si am vb cu ea, plangea la telefon... si zicea ca ma iubeste dar sa ma schimb si daca vreau sa ne impacam, ca a zis la nervi..
eu acum sunt iar cu ea impreuna.. dar... o sa plec iar peste cateva zile la facultate... si iar cand o claxoneaza masinile iar o intreb iar ma supar.. iar o intreb langa cine a stat in masina ce a facut la sc, o sun in fiecare pauza cand pleaca de la scoala ma suna... deci nici eu nu ma mai suport.. nu stiu ce sa fac..
nu gasesc nicio solutie.. si am inteles k asta nu se vindeca..
mentioenz ca sunt primu in viata ei ( stiti la ce ma refer ) si ea, e priam fata pe care o iubesc cu adevarat, pana acum nu eram gelos deloc.. si eram cu mai multe.. dar totul s-a schimbat de 2 ani.
a mai fost cineva in caz ca acesta? cum ati mascat gelozia cum a'ti distrus'o... va rog ajutati'ma
CITITI tot va rog...
Am o mare problema si anume gelozia
o sa va spun cat pot eu de scurt.. prietena mea cu care sunt impreuna de 2 ani este foarte foarte frumoasa.. nu spun numai eu.. toti sppun asta si multi vor sa fie cu ea, dar pana la urma eu sunt cu ea..
eu sunt la facultate in alt oras ea in orasul naatal.. ne vedem la 1-2 sapt e ok..dar eu sunt prea gelos
daca se tapeaza o intreb da pt cine te ai tapat? pt mine in niciun caz ca eu nu sunt acasa sa te vad.dc te ai dat cu ruj roz?.. si primeste muuuulte claxoane:((
si numai pot cand primeste claxoane atatea...
ea face naveta si daca sta in masina o intreb da cine e in spate stanga dreapta ce baiat e ? tine ghiozdanu in spate sa nu te atinga pe la spate sa se impinga in tine..
stiu k gresesc dar nu pot sa ma controlez...
acum 2 zile am tinut'o numai inttr'o cearta si ea a zis sa ne despartim pt k numai poate, gata numai poate
eu nu vroiam dar ca sa ii fie ei bine.. am strans din dinti si nu i am dat nimic.. toata ziua si am zis ok iti respect decizia... chiar daca imi era foarte greu
peste 3-4 ore mi-a dat mesaj. si am vb cu ea, plangea la telefon... si zicea ca ma iubeste dar sa ma schimb si daca vreau sa ne impacam, ca a zis la nervi..
eu acum sunt iar cu ea impreuna.. dar... o sa plec iar peste cateva zile la facultate... si iar cand o claxoneaza masinile iar o intreb iar ma supar.. iar o intreb langa cine a stat in masina ce a facut la sc, o sun in fiecare pauza cand pleaca de la scoala ma suna... deci nici eu nu ma mai suport.. nu stiu ce sa fac..
nu gasesc nicio solutie.. si am inteles k asta nu se vindeca..
mentioenz ca sunt primu in viata ei ( stiti la ce ma refer ) si ea, e priam fata pe care o iubesc cu adevarat, pana acum nu eram gelos deloc.. si eram cu mai multe.. dar totul s-a schimbat de 2 ani.
a mai fost cineva in caz ca acesta? cum ati mascat gelozia cum a'ti distrus'o... va rog ajutati'ma
4 comentarii
cum se imbraca ea de o claxoneaza toate masinile? sincera sa fiu si eu arat destul de bine...dar nu patesc sa ma claxonexe masinile, pentru ca ma imbrac in asa fel incat sa nu atrag atentia.
probabil ei ii place sa atraga atentia si are un stil anume de a se imbraca, genul asta de fete cauta probabil altceva, sunt materialiste.
cati ani aveti?
probabil ei ii place sa atraga atentia si are un stil anume de a se imbraca, genul asta de fete cauta probabil altceva, sunt materialiste.
cati ani aveti?
nu e materialista
era virgnia, si multu au vrut-o dar pe mine m-a ales
nu se imbraca nu stiu cum.
ma refer cand se duce la scoala
blugi, geaca.. na.. cum sa se imbrace..
dar e foarte frumoasa...
daca era materialista ma lasa.. ca nu sunt eu un baiat de bani gata...
era virgnia, si multu au vrut-o dar pe mine m-a ales
nu se imbraca nu stiu cum.
ma refer cand se duce la scoala
blugi, geaca.. na.. cum sa se imbrace..
dar e foarte frumoasa...
daca era materialista ma lasa.. ca nu sunt eu un baiat de bani gata...
Nu te supara, dar ce ai descris tu nu e gelozie - e control.
Ar trebui sa ai mai mare incredere in ea, daca a ales sa fie cu tine si sa-i fii primul barbat asta inseamna multe.
Incearca sa fii mai calm, eventual gaseste-ti un hobby care sa te distraga de la anumite ganduri.
Daca vei continua asa, sigur o vei pierde - isi va gasi unul care sa fie calm si increzut in fortele lui si crede-ma ca ceea ce nu ai - aia iti doresti.
Ar trebui sa ai mai mare incredere in ea, daca a ales sa fie cu tine si sa-i fii primul barbat asta inseamna multe.
Incearca sa fii mai calm, eventual gaseste-ti un hobby care sa te distraga de la anumite ganduri.
Daca vei continua asa, sigur o vei pierde - isi va gasi unul care sa fie calm si increzut in fortele lui si crede-ma ca ceea ce nu ai - aia iti doresti.
Nu inteleg ce ai... gelozie, control, posesivitate... dar sigur ai nevoie de psiholog. Numai asa vei reusi sa te intelegi mai bine, sa vezi exact ce anume te nemultumeste, ce vrei de la tine si cam care sunt blocajele psihologice de care suferi.
Daca nu ai timp pentru a merge la psiholog poti incerca consilierea psihologica online, topexperti.ro este un portal care ofera tocmai acest serviciu. Gasesti psihologi atestati, profi... sigur veiu gasi unul cu care sa vb si sa ajungi la un numitor comun. Descopera-te si nu vei regreta...
Daca nu ai timp pentru a merge la psiholog poti incerca consilierea psihologica online, topexperti.ro este un portal care ofera tocmai acest serviciu. Gasesti psihologi atestati, profi... sigur veiu gasi unul cu care sa vb si sa ajungi la un numitor comun. Descopera-te si nu vei regreta...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21De ce insala barbatii?
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 15gelozia e o boala? ajutati-ma, va rog!
- 8O alta probleme de cuplu
- 3dupa 14 ani de casnicie
- 10obsesie psihica ?
- 10Am o problema cu prietena mea
- 17oare e grav?
- 3Prima dragoste (continuare)
- 4nu-l mai doresc dar il iubesc
- 5depresie si efecte asupra relatiei de cuplu
- 6E o situatie oribila...deja nu mai suport.
- 21Exista remediu pentru gelozie?
- 15oare o sa il pot atinge, mangaia si saruta dupa ce stiu ca l'a atins si alta femeie :((
- 4Cum gasesc taria de a trece peste o relatie defectuoasa?
- 27L-am parasit cu speranta ca se poate schimba, dar dupa numai o luna e cu alta
- 8Sotul meu vrea sa divortam
- 12Va rog ajutati-ma !!!:-|
- 3Ce s.a schimbat?
- 12Ajutati-ma - sunt extrem de geloasa
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu gelozia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: