Am intrerupt anticonceptionalele. De ce mi-e rau?

13-07-2013
Alissa08
Nu este medic/terapeut
Alissa08
Am luat anticonceptionale aproape un an.Luna aceasta, dupa pauza de 7 zile am uitat sa incep o noua folie..am mers la farmacie si am intrebat daca mai are rost sa iau dupa 9 zile de pauza.Farmacista mi-a zis sa nu mai iau luna asta deloc si sa incep iar sa iau in prima zi de mestruatie.Problema este ca ma simt cam rau de cateva zile, am stari premenstruale si din cand in cand imi este greata.E normal sa-mi fie rau dupa ce le-am intrerupt?
4 comentarii
0
14-07-2013, ora 14:53
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai avut sangerare in pauza? Cum era ciclul inainte de pilule ?
0
16-07-2013, ora 02:20
Alissa08
Nu este medic/terapeut
Alissa08
Da, am avut sangerare in zilele de pauza.Inainte, ciclul era neregulat si de cand am luat pilule s-a redus cantitativ destul de mult menstruatia.Eu m-am simtit foarte bine cu ele, tocmai de aceea am continuat sa le iau.Acum nu mai imi este rau, dar am aceleasi stari premenstruale.Acum o alta intrebare as avea..se poate sa fi ramas insarcinata?Am avut contact sexual imediat dupa ce trebuia sa incep iar pilulele, dar cu intrerupere.Dupa cat timp imi apare la testul de sarcina?Va multumesc mult!
0
20-07-2013, ora 20:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E prea devreme acum pentru testul de sarcina..dupa pauza, fara protectie, exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata, dar nu cred ca s-a intamplat la tine..asteapta CM urmator, nu ai ce face..
0
13-06-2016, ora 00:10
Mariabb
Nu este medic/terapeut
Mariabb
Buna seara!Am avut ciclu mestrual pe 2-7 mai, mentionez ca înainte de acest ciclu luam anticonceptionale belara, iar dupa acesta am incetat sa mai iau anticonceptionale si mi.a venit cicl normal pe 20 mai si a tinut 4-5 zile si dupa am avut contact sexual dar de vreo cateva zile am ameteli si stari de lesin sunt insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  •