anticonceptionale intrerupte!!!
buna, am mare nevoie de parerile voastre, va rog sa imi raspundeti!!!pe data de 2 aprilie am inceput sa iau anticonceptionale milligest, prescrise de doctor. pe data de 5 aprilie mi s-a terminat menstruatia (m-a tinut cam putin in comparatie cu celelalte luni) si am avut contact cu ejaculare.pe 6 aprilie am intrerupt anticonceptionalele pentru ca ma simteam f rau de la ele (dureri de cap si ameteli puternice). de atunci nu am mai avut niciun contact.
am mai fost protejata, tinand cont ca spermatozoizii traiesc cateva zile, dar totusi eram in perioada nefertila.
am mai fost protejata, tinand cont ca spermatozoizii traiesc cateva zile, dar totusi eram in perioada nefertila.
6 comentarii
anticonceptionalele te protejeaza abia dupa 10 zile de cind incepi sa le iei de la ele nu ai fost protejata atit doar ca erai in perioada nefertila.
si in perioada nefertila care sunt sansele sa raman insarcinata!?
sunt slabe sansele in mod normal ramii insarcinata cind se produce ovulatia in a 14-a zi a ciclului menst. asta daca ai menstruatia regulata si depinde de fiecare organism in parte
pai eu aveam menstruatia regulata, dar acum o luna jumatate am luat postinor si mi s-a dereglat putin.totusi, prima zi dupa mentruatie nu e perioada fertila oricat de neregulata e menstruatia, nu-i asa!?
Buna ziua, am 24 de ani si am luat anticonceptionale de 6 ANI, nu am copii si de o saptamana am decis sa le opresc, acum am dureri de burta si de spate, nu stiu daca e normal, astept raspunsul dumneavoastra, multumesc
Bună seara.am şi eu o problema.am luat anticoncepţionale yasmin timp te un an în luna august le-am intrerupt.iar pe 17 decembrie le-am început iar...Am început în prima zi de ciclu normal cu se încep primele 4 zile am avut ciclu normal iar apoi forte putin dar de atunci pana acum tot îmi curge cate puţin sunt 13 zile de knd îmi curge.nu mult dar îmi curge.am si dureri de burta si usturime jos.sunt speriata.e normal?şi lunile în care nu am luat anticoncepţionale am avut o scurgere alba uneori brinzita mai abundenta şi mancarimi.am fost la medic aici în germania şi mia spus ca e normal după ce am întrerupt pastilele sa fie asa.mia dat canesten gin ovule. Dar nu sa schimbat nimic.va rog sa îmi răspundeţi sunt speriata nu ştiu ce sa fac sa mai iau pastilele sau sa le intrerup?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarziere menstruatie
- 4cosuri aparute dupa intreruperea anticonceptionalelor
- 12mai vreau un sfat... despre anticonceptionale
- 17Intreruperea anticonceptionalelor
- 3intreruperea anticonceptionalelor si intarzierea ciclului
- 4duphaston induce mentra sigur?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor dupa un avort spontan
- 2Pot intrerupe anticonceptionalele dupa 6 zile daca ma simt rau?
- 3Intrerupere de anticonceptionale
- 0Anticonceptionale microgynon intrerupte
- 1Intreruperea anticonceptionalelor.
- 4Am luat diane 35 iar la a 9-a pastila am intrerupt blisterul
- 0anticoncepționale novynette, dureri mari de cap
- 4Intrerupere Belara
- 2Posibila sarcina?
- 2Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 2Ajutați-mă - as vrea sa știu dacă pot sa încep sa utilizez din nou pilulele
- 0Dereglare sau intarziere menstruatie dupa oprirea anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: