Intrebari despre întreruperea anticoncepționalelor
Am inceput sa iau Logest. Dupa 5 zile le-am intrerupt. Pastilele am inceput sa le iau de pe 5 Decembrie pana pe 9. Iar pe 6 Decembrie venind-mi menstruația care a tinut pana in ultima zi in care am luat pastila. De atunci in fiecare zi am inceput sa am scrurgeri ale unui lichid ce pare a fi sange dar cu un miros ciudat. Nu este normal si acest lucru ma sperie si pentru ca nu vreau sa merg la ginecolog eu avand 17 ani
3 comentarii
Buna ziua.
Daca mirosul ciudat continua, va prezentati la un ginecolog. E o infectie. Trebuie facute analize specifice si luat tratament.
Daca mirosul ciudat continua, va prezentati la un ginecolog. E o infectie. Trebuie facute analize specifice si luat tratament.
Buna ziua, ma ajuta si pe mine cineva, de 6 ani iau anticonceptionale ARTIZIA, am luat o folie dupa ce terminam folia faceam pauza 7 zile si le reluam iar, le-am luat din totdeauna la fel, si imi venea ciclul a 3 zi dupa ce terminam folia, dar de 2 ani nu-mi mai vine ciclul imi vine odata la 9 luni, ce se poate face, sa le intrerup sa iau altceva, dar am citit pe internet, eu am vase de sange sparte pe picioare si am inteles ca orice anticonceptionale cauzeaza la venele sparte, ce imi recomandati sa iau, si cand nu-mi vine ciclu timp de 9 luni, ma doare foarte tare la contact, va rog sa-mi dati si mie un raspuns, multumesc
Este foarte important pentru sanatatea dv. sa va vina ciclul lunar. Mergeti la medicul ginecolog sa faceti analize si sa vedeti cauzele pentru care nu va vine si sa luati tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 9ingrijorare: am intrerupt anticonceptionalele; vreau un copil!
- 64Dupa intreruperea anticonceptionalelor?
- 4cosuri aparute dupa intreruperea anticonceptionalelor
- 11intrerupere de anticonceptionale
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 0Intreruperea anticonceptionalelor
- 4Am intrerupt anticonceptionalele. De ce mi-e rau?
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 5am intrerupt anticonceptionalele
- 1dereglare ciclu dupa 10 ani de anticonceptionale
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor.
- 4Am luat diane 35 iar la a 9-a pastila am intrerupt blisterul
- 2Intrerupere anticonceptionale Yasmine
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0Dereglare sau intarziere menstruatie dupa oprirea anticonceptionalelor
- 0Ce se poate întâmpla dacă opresc anticoncepționalele la jumătatea foliei
- 1Întrerupere anticoncepționale
Mai multe informații despre: intreruperea anticonceptionalelor