Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
Am inghitit o pastila de Utrogestan si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii, am vomat, am tusit si dupa cateva minute m-am mai linistit, dar tot o simt lipita undeva in gat.
M-am consultat cu medicul genicolog, cu un orelist, cu un medic sportiv care toti trei au fost de parere ca nu este pe calea respiratorie ci sa lipit de gat, ca altfel ma sufocam, de asemnea au fost de parer ca daca as avea unde sa fac o ecografie faringiana, mai explicit sa merg la un spital de plamani care s aimi bage o camera pe gat s avada daca e pastila acolo, ca radiografie nu am voie sa fac pt ca sunt insarcinata in 13 saptamani si ar afecta copilul, as vrea sa stiu daca totusi, acea pastila fiind mica si moale a ajuns in caile respiratorii, si se dizolva, poate provoca ceva grav.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns
M-am consultat cu medicul genicolog, cu un orelist, cu un medic sportiv care toti trei au fost de parere ca nu este pe calea respiratorie ci sa lipit de gat, ca altfel ma sufocam, de asemnea au fost de parer ca daca as avea unde sa fac o ecografie faringiana, mai explicit sa merg la un spital de plamani care s aimi bage o camera pe gat s avada daca e pastila acolo, ca radiografie nu am voie sa fac pt ca sunt insarcinata in 13 saptamani si ar afecta copilul, as vrea sa stiu daca totusi, acea pastila fiind mica si moale a ajuns in caile respiratorii, si se dizolva, poate provoca ceva grav.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns
5 comentarii
Medicii au dreptate, nu este nicidecum pastila pe caile respiratorii.Stai linistita. bea multe lichide.in cateva zile nu o vei mai simti.
va multumesc, deja nu mai simt asa de rau pastiluta, dra va dtai seama ca m-am speriat, mai ales de la efort de la cat am tusit si vomat ca am tot gatul iritat, sper ca am avut noroc si nu a ajuns pe caile repiratorii sa fac cine stie ce infectii.
Toate cele bune
Toate cele bune
Pai sa ne intelegem, din moment ce ai apucat sa mergi la atitia doctori, banuiesc ca ai patit-o in urma cu cel putin o saptamina.In acest tim ai fi facut de mult vreo complicatie din cele de care ti-e frica
nu am fost la medici, am vb numai telefonic
E important care a fost prima reactie cind ti s-a oprit pastila in git.Daca ceva o ia pe caile respiratorii "ulita tiganeasca" tusesti, ai senzatia de sufocare.Imposibil sa nu fi avut macar odata in viata ocazia sa "te inneci" inghitind grabita o gura de apa.Cel mai probabil pastila a luat-o pe esofag sau poate s-a "lipit" citeva secunde de feringe iritind putin locul unde s-a lipit.Tocmai aceasta iritatie explica senzatia de corp strain pe care o simti.Pastila din fericire nu e os de peste sa se implinte in faringe.Iar lichidele si mincarea pe care le-ai consumet dupa oricum ar fi urnit-o din loc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie urgent urgent de ajutor - de 3 trei zile nu pot sa mananc nimic
- 5Medicamente in sarcina.. ii fac rau la fat?
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 0stare voma si dureri in zona stomacului
- 0greata si stari de voma dupa efort
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 4VSH marit (115)
- 1serlift in timpul sarcinii
- 4cipralex in sarcina?
- 1vomitat de 2-3 ori pe zi
- 6Intrebare tratament HP
- 9Stari de voma si ameteala