Varicela sau nu!?

13-08-2008
cris@88
Nu este medic/terapeut
cris@88
as vrea sa stiu daca urmatoarele simptome au legatura cu bolile copilariei (cum ar fi varicela): acum 4 zile a inceput sa mi se inflameze gatul (atat de tare incat nu puteam sa inghit nici lichide), am facut febra (39 grade), dureri de cap insotite de voma si chiar dureri ale membrelor, pentru ca in final sa observ ca pe picioare mi-au aparut niste brobonite ciudate. Spun " ciudate" pentru arata gen "pielea de gaina". Nu sunt foarte vizibile si nici nu am mancarimi. Pe fata nu am, decat foarte putine, aproape deloc si doar cele de pe picioare sunt putin mai rosii, in rest au o culoare alburie.Va rog mult sa-mi spuneti daca este vorba despre varicela sau orice astfel de boala care presupune o perioada de incubatie mare pentru ca urmeaza sa sustin niste examene peste 7 zile si aceasta "boala" ma retine foarte tare!

Va multumesc!
3 comentarii
0
13-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
mai de graba se aseamana cu pojarul pt ca varicela prezinta niste bubite cu lichid!!pai in prima faza nu trebuie sa faceti baie deloc din cate stiu.mergeti si la medicul de familie sa va vada!!
0
16-08-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu este vorba despre varicela, insa durerile din gat insotite de febra pot fi de la o amigdalita acuta. Trebuie sa va examineze un ORL-ist sau un infectionist.
0
21-08-2008, ora 00:00
cris@88
Nu este medic/terapeut
cris@88
Multumesc!Am scapat de problema!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferențele dintre varicelă (vărsat de vânt) și pojar
  • Varicela sau vărsatul de vânt, o boală încă activă
  •