Sarcina
Buna ziua,
Tocmai ce am aflat ca sunt însărcinată, am in jur de 5 săptămâni.Cu i săptămâna in urma am avut o alergie și am fost la spital, mi-au dat o injecție cu hidrocortizon, plus borenar și alerid, am luat câte 3 pastile de borenar pentru 3 zile, și câte 1 pastila de alerid pentru 2 zile.Plus cu 2 sapt in urma am avut o colscopie și o biopsie cervicala și domnul doctor mi-a dat ovule de EcoNazol dar nu le-am luat decât in 2 seri, deoarce am facul alergia la ele.dorii sa știu daca fătul poate fii afectat?
Tocmai ce am aflat ca sunt însărcinată, am in jur de 5 săptămâni.Cu i săptămâna in urma am avut o alergie și am fost la spital, mi-au dat o injecție cu hidrocortizon, plus borenar și alerid, am luat câte 3 pastile de borenar pentru 3 zile, și câte 1 pastila de alerid pentru 2 zile.Plus cu 2 sapt in urma am avut o colscopie și o biopsie cervicala și domnul doctor mi-a dat ovule de EcoNazol dar nu le-am luat decât in 2 seri, deoarce am facul alergia la ele.dorii sa știu daca fătul poate fii afectat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oxacilina in primele saptamani de sarcina
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 5Risc pentru copil
- 5tobradex si sarcina
- 3nidoflor in ultimul trimestru de sarcina
- 1radiografia si antibioticul in sarcina
- 4PROZAC in sarcina
- 1antibiotice in timpul sarcinii
- 5cum tratez puroiul in gat daca sunt insarcinata?
- 3Distonocalmul-pericol pentru bebe?
- 1Prea multe antibiotice in sarcina ?
- 0despre sarcina
- 0suprax (cefixime) 400mg in primul trimestru de sarcina
- 0Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
- 1Sunt gravida!
- 18Iau Anxiar si Serlift - daca raman insarcinata pot naste un copil bolnav?
- 0Va rog ajutatima
- 0Nurofen in sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: