Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
Buna ziua!
Am 23 de ani si in urma cu 4 luni am facut o criza de TPSV chiar daca luam metoprolol de 50. Am avut 207 batai pe minut, iar in mod normal pulsul meu era intre 92-100 batai pe minut. Am continuat tratamentul cu nebilet la recomandarea unui medic, iar in urma cu o saptamna si jumatatea am fost la medicul cardiolog si mi-a fost prescris Concor de 2, 5. La cateva zile mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv si am mers imediat la medicul cardiolog pentru a-mi schimba tratamentul. Desi mi-am dorit sa nu mai iau niciun tratament, medicul mi-a recomadat Egilok de 25 pentru a evita o eventuala criza in sarcina si mi-a spus ca are cele mai putine reactii adverse. La medicul ginecolog o sa ajung saptamana viitoare, insa pana atunci as vrea sa stiu daca Egilok-ul o sa afecteze copilul? Sunt foarte ingrijorata!!
Am 23 de ani si in urma cu 4 luni am facut o criza de TPSV chiar daca luam metoprolol de 50. Am avut 207 batai pe minut, iar in mod normal pulsul meu era intre 92-100 batai pe minut. Am continuat tratamentul cu nebilet la recomandarea unui medic, iar in urma cu o saptamna si jumatatea am fost la medicul cardiolog si mi-a fost prescris Concor de 2, 5. La cateva zile mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv si am mers imediat la medicul cardiolog pentru a-mi schimba tratamentul. Desi mi-am dorit sa nu mai iau niciun tratament, medicul mi-a recomadat Egilok de 25 pentru a evita o eventuala criza in sarcina si mi-a spus ca are cele mai putine reactii adverse. La medicul ginecolog o sa ajung saptamana viitoare, insa pana atunci as vrea sa stiu daca Egilok-ul o sa afecteze copilul? Sunt foarte ingrijorata!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lamictalul si orfirilul in timpul sarcinii?...+ operatie pe creier...
- 3medicamentele si sarcina
- 12Zanocin in sarcina
- 5Ciprolen in timpul sarcinii.. trebuie sa intrerup sarcina?
- 7roaccutane si sarcina
- 2azitrox si sarcina (saptamana a cincea)
- 4capsula de slabit la gravide
- 5lexotan in prima sapt sarcina-un medic va rog sa-mi raspunda
- 13Macmiror in sarcina
- 3Medicamente peste sarcina
- 8Antibiotice in timpul sarcinii
- 7ESCITALOPRAM in timpul sarcinii
- 0antibiotic - sarcina
- 1Sunt gravida!
- 0Sarcina
- 0TENOTEN in timpul sarcinii
- 1Antibioticele afecteaza sarcina?
- 0Nolicin la începutul sarcinii