ce alte metode de contraceptie mai sunt disponibile?

de cand mi am inceput viata sexuala am folosit metode contaceptive de care am auzit si eu cate ceva de pe la prieteni, medici etc(prezervativ, anticonceptionale). in vara am ramas insarcinata si am facut un avort. atunci mi s-a propus sa imi pun sterilet dar nu e o metoda care imi prezinta incredere din nici un punct de vedere. momentan nu mai pot folosi anticonceptionale deoarece recent am facut candida in urma unui tratament intens cu antibiotice. am citit ca acestea inceteaza vindecarea de candida sau chiar revine din cauza lor. mai stiam de niste vaccinuri sau ceva de genu dar nu am auzit nici o parere despre aceste. pe ce principiu functioneaza? cum se pot procura??sau ce altceva mai exista? (mentionez ca am folosit si contracept m si nu e pe placul nostru) va rog raspundeti-mi
3 comentarii

As vrea sa-ti spun numai ca steriletul se recomanda femeilor care au copii si nu-si mai doresc, pentru ca antreneaza anumite procese inflamatorii locale care pot obstrua trompele uterine;Numai bine

din pacate acesta metoda chiar ma infioara

"Vaccinurile" sunt injecţii cu o substanţă cu efect hormonal asemănător Progesteronului. Există 2 tipuri, mai folosite în România sunt cele care se fac o dată la 3 luni. Sunt aproape la fel de eficiente cu contraceptivele orale combinate, fata de care au avantajul ca se fac o dată la 3 luni. Pe de altă parte, au efecte adverse, ca orice medicament, mai ales hormonal.
Este preferabil să nu alegeţi metoda înainte de a-l consulta pe medicul de familie sau pe cel de planificare familială. Cereţi detalii şi despre contracepţia naturală, care ar putea fi o alternativă bună în cazul dv.
Este preferabil să nu alegeţi metoda înainte de a-l consulta pe medicul de familie sau pe cel de planificare familială. Cereţi detalii şi despre contracepţia naturală, care ar putea fi o alternativă bună în cazul dv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Contraceptive - menstruatie prelungita
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 3am nevoie de protectie suplimentara?
- 2contraceptia dupa varsta de 37 ani
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 2foite contraceptive chinezesti
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 3metode de contraceptie sigure
- 16Boli favorizate de pilule
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 4Conceptia si apa termala
- 3azi incep sa iau Karissa.. am nevoie de cateva zile de protectie suplimentara?
- 3adolescenta, contraceptie, sfat
- 2contraceptia dupa 35 ani
- 28Anticonceptionale pe langa alte metode de contraceptie!
- 2Metoda contraceptiva buna?
- 0informatii contraceptive Milligest
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: